Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az a fiatalok...

Mit jelent az a fiatalok nyelvén, hogy üvegeztek?

Figyelt kérdés

A 13 éves kisfiam jött ezzel haza az iskolából,mikor megkérdeztem,hogy mit csináltak az utolsó nap.Nem tudom

ez mit takar,de nagyon szeretném ha megtudnám,mert aggódom a gyerekért.

2009. jún. 16. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy játék, olyan, hogy van egy üveg. Középre leteszik, és pörgetik. Ahol megáll az üveg, akire mutat az kap egy feladatot, kérdést. Lehet durvább is, pl. csókolózással, vagy egyébbel (húzz fel egy óvszert a fejedre), de szerintem a fiad az iskolában nem csinált ekkora hülyeséget, bár egy buliban előfordulhat. Az idősebbek ezt csinálják.
2009. jún. 16. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ez az amire én gondolok akkor ez egy jópofa kis játék.

Középre berakunk egy üveget(ált. üres). Körbeüljük és megpörgetjük. Akire az üveg szája mutat mikor megáll, attól a pörgető megkérdezi: Felelsz vagy mersz?

Ha mer, akkor egy feladatot kell végrehajtani. Pl. puszild meg xy-t, vagy kérd meg a kezét, vagy bármi ilyen "cikis" dolog.

Ha felel, akkor egy kérdést tesz fel neki a pörgető, szintén vmi kínosat.

Aztán a felelő/merő pörgeti meg az üveget és ő kérdez.

Ennyi. Az hogy ez mennyire durva játék az a társaságtól függ.

2009. jún. 16. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez igazán úgy izgi, ha atét a vetkőzés :-)

Mi gyakran baromkodtunk ezzel osztálykirándulásokon meg nyaranta közös alkalmakkor, de koleszben is. Nagyon király, amikor mindenki azon izgul, vajon ki lesz legelsőként ruha nélkül ..:-D állat!!!

2009. jún. 16. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Anno én ugy emlékszem hogy megpörgetik az üveget és akire a két vége mutat azok megpuszilkodnak :D

vagy ha nem jol jon ki(lány lánnyal fiu fiuval)akk ujraporgetnek)

Szal nem kell aggodni kedves anyuka :)

..legalábbis emiatt :D Remélem szexrabszolgásat nem játszottak :D:D:D(de ez már csak az én beteg antáziám)

2009. jún. 16. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.Egy csapat körbe ül,egy üveget középre raknak meg pörgetik és akifelé mutat annak csinálni vagy mondani kell vmit amit a másik személy kér.

EZt leginkább akkor szokták használni mikor csókról van szó,mivel jó ürügy ahhoz hogy megcsókoljon az illető egy fiút/lányt.

14/L

2009. jún. 16. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra is jó, hogy kiderítsük, ki kinek tetszik az osztályból(legalábbis anno erre használtuk általánosban:D)!

második vok...

2009. jún. 16. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is pont ezt csináltuk utolsó nap. Igen. Egy üveget körbeülnek megpörgetik és akihez a kupakos fele megy az lesz a merő/felelő akihez a másik fele megy az a kérdező.

Először megkérdezi:

-Felelsz vagy mersz?

Ha felel akkor kérdez valamit és arra csak ott helybe válaszolni kell.(persze ilyen kis "cikis" dolgot, pl.: kibe szerelmes stb.)

Ha mer, akkor amit mond a kérdező azt meg kell CSINÁLNIA (pl.: puszilja meg xy-t)

Minálunk az a szabály hogy ha nem tetszik a merőnek/felelőnek a kérdés akkor mondja hogy,

-nehezebbet.

És azt hiszem 2x kérhet nehezebbet és a 3.-at muszáj megcsinálnia.

Mi így játszuk!

2009. jún. 17. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!