Ennek a viccnek mi az értelme?
Figyelt kérdés
Egy pap sétál az utcán,mikor megszólítja egy béka.
-Pap úr,álljon meg!
A pap csodálkozva megáll,és megkérdezi:
-Egy beszélő béka?
-Nem,nem béka vagyok,egy 11 éves kórista kisfiú vagyok akit elátkozott a boszorkány.Ha estére berak maga mellé az ágyba akkor visszaváltozom kórista kisfiúvá!
A pap estére berakja az ágyába,és lám,másnap reggel ott van az ágyon egy 11 éves fiú.
-Tisztelt bíró úr,esküdtszék,a védelem befejezte mondanivalóját!
2009. jún. 16. 20:20
3/4 anonim válasza:
A vicc végén kiderül. hogy az egész egy védőbeszéd volt a bíróságon egy pedofil papért. Persze nyilvánvalóan kamu.
Az adja a poént, hogy sok pedofil papról hallani, no meg az hogy úgy indul mint egy átlagos vicc csak sokkal megdöbbentőbb a vége. Gondlom most már hogy ezt ilyen jól kifejtettem gurulsz a nevetéstől.:D
4/4 anonim válasza:
ez mekkora viccXDDDD áhh ennyi betegetXDD kajak sírok: D ez hatalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!