Ennek a viccnek mi az értelme?
Falon lóg, mutatja az időt, ketyeg és vért köp?
Falióra
Nem értem.:D (Légyszi először a "megoldást" írjátok, aztán utána poénkodhattok:P)
Ez kb pont ilyen:
- Mondjak egy "jó viccet"?
- Mondj.
- Jó vicc...
Nincs pojénja(?). Ha meg van, akkor én sem értem :D
akkor jó. én is erre tippeltem:P
itt van még egy értelmetlen, lehet hogy itt olvastam :P
Miért van a tehenen csizma?
Mert belelépett. :PPP
Addig stimmel, hogy falon lóg, mutatja az időt és ketyeg, mert az tényleg falióra. :P De hogy miért köpne vért, azt nem tudom! :D
Amúgy én sem értem...vagy el volt írva, vagy egy hülye favicc, amit csak az ért, aki kitalálta! :D
én meg ezt nem értem:
Az idő pénz, a pénz beszél a kutya ugat, amelyik kutya ugat az nem harap, tehát az idő nem harap akkor meg miért van vasfoga?
boccs tom hogy nem ide kapcsolodik
de enenk mi az értelme??????
Az idő pénz, a pénz beszél a kutya ugat, amelyik kutya ugat az nem harap, tehát az idő nem harap akkor meg miért van vasfoga?
Ezek közmondásokon alapulnak.
"Az idő pénz."
"Pénz beszél, kutya ugat."
"Amelyik kutya ugat, az nem harap."
Ha sorban elolvasod, kijön, hogy az idő tehát nem harap.
És van még egy közmondás, hogy az időnek vasfoga van. Ha nem harap, minek van vasfoga?
A csizmásnak pedig az az értelme, hogy hát miért lenne rajta csizma? Mert belelépett. Te is belelépsz a csizmádba, nem? :) Hülye favicc.
A faliórásnak a vérköpés miatt viszont semmi értelme nincsen... Ha a véres rész nem lenne benne, akkor egy szimpla favicc lenne.
OFF:
Hogy kijöjjön, ahhoz az kéne, hogy kutya=idő legyen. De idő=pénz, ebből az következik: Az idő beszél, a kutya ugat, és ettől még nem egyenlő a kutya az idővel.
A "viccet" én se értem. Ennek semmi értelme.
Ennél ez is jobb:
Miért buta a fa?
Esze ágában sincs!
:D
off: Én ezt ismerem: Az idő pénz, a pénz luxus, a luxust pedig nem engedhetjük meg magunknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!