Zártátok már ki magatokat a lakásból?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:58
11/15 anonim válasza:
Igen, sőt be is zártam már magam, és nem találtam meg a kulcsot:)
Kizárásnál az erkélyen másztam be, szerencsére földszinten laktunk, csak a redőnyt kellett feltolnom és bent voltam.
Bezárásnál már első emeleten laktunk és az ablakon távoztam. Hát nem volt könnyű rávenni magam hogy kiugorjak, de semmi bajom nem lett. Arra gondoltam hogyha a macskám is képes volt rá akkor nekem is menni fog:D
12/15 anonim válasza:
Ja olyan a kerti kapunk, hogy ha becsukod, csak belülről lehet kinyitni.. kizártam magam, arra jött egy biciklis ember, kértem h segítsen aztán ráállt a biciklire benyúlt, és kinyílt az ajtó:P
13/15 anonim válasza:
előző vok..
vagyis kinyitotta az ajtót xD
14/15 anonim válasza:
jha, én is jó párszor üldögéltem már a lépcsőn vagy bóbiskoltam el..
15/15 anonim válasza:
én igen , pont ma ..rettenetes érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!