Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zártátok már ki magatokat a...

Zártátok már ki magatokat a lakásból?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Még nem.
2009. jún. 16. 13:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Par hete laktam meg csak abban a lakasban, olyan volt az ajto, hogy kivulrol akkor is csak kulccsal lehetett nyitni, ha nem volt raforditva (tarsashazban szokott ilyen lenni). Na most en egyszer ugy leptem ki a lakasbol, hogy bentmaradt belulrol a zarban a kulcs, a huzat meg jol bevagta mogottem. Szakembert kellett hivni (a szomszed telefonjat kertem el, jo bemutatkozas volt), hogy nyissa ki, horribilis osszegert (kb. 3 percet dolgozott rajta, 125 eurot kert el). Azota ketszer is megnezem, hogy a kezemben van-e a kulcs, mikor kilepek a lakasbol.
2009. jún. 16. 13:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Egyszer bekellett törni az ajtót.Legutóbb 3 hónapja akkor felhívtama férjem és ö hozta a kulcsot.
2009. jún. 16. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor még kertes házban laktunk. A kapun átmásztam és nyitva volt az emeleti erkélyajtó. Fogtam létrát, széket, meg amiket találtam, egymásra pakoltam és felmásztam rajta. :D Ijesztő visszagondolni, de csak így tudtam megoldani.
2009. jún. 16. 13:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hu szerencsére a mi ajtónk nem ilyen. velem csak az fordult elő hogy nem vittem magammal kulcsot, és 2 órát kellett a hidegben ácsorognom tél közepén, minusz 10 fokban ráadásul szoknyában voltam. hát komolyan azthittem megfagyok. mire végre hazajött anyukám kb 1 órába telt mire teljesen felolvadtam.
2009. jún. 16. 13:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de az vicces volt.

Ugyanis az ajtó és a rács közé ragadtam a dédnagymamámmal együtt, akit jobb híján a biciklire ültettem és a kb féléves fiammal, még szerencse, hogy ott volt a babakocsi.

A férjem ugrott ki a melóból "5 percre", persze kb másfél óra volt, nagy az Oktogon-Csepel Szent Imre tér távolság:)

2009. jún. 16. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy telefont is kölcsön kellett kérnünk, ezért tanulom én meg a telefonszámokat:)
2009. jún. 16. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a folyosóajtót csak kulccsal lehet nyitni, amit bent hagytam, az ajtó magától becsukódott (akkor költöztünk ide, és mivel előtte kertesben laktam, nem figyeltem). Becsöngettem egy szomszédhoz és beengedett. :)
2009. jún. 16. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy hónapja történt velem ilyen. Családi házban lakom. Nem volt otthon aznap senki. Suliból mentem haza és nem volt nálam kulcs. 20 percet álldogáltam hátha hazajön a tesóm de nem jött senki. Pánikba estem hogy most hogy megyek be meg minden. Aztán észrevettem hogy a földszinten a nappaliban résnyire nyitva van az ablak. A szúnyogháló oda volt szögelve. Több se kellett feltéptem a hálót és bent megláttam a kulcsot. Így visszagondolva mulatságos, de akkor nem volt az. L/13
2009. jún. 16. 15:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
így konkrétan nem, de egyszer kiskoromba otthon hagytam a kulcsom és este 9ig szobroztam az ajtóba(3-tól)... telefon se volt nálam, szomszéd akivel jóba vagyunk nem volt otthon, apukám meg a tesóm meg kb. infarktust kapott amiért az otthoni telót se vettem fel..:D
2009. jún. 16. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!