Szerintetek a Mónika "béna" név? :S
Szerintem egyáltalán nem gáz a Mónika név, nekem nagyon tetszik, számomra egy Mónika már a nevéből ítélve is vonzó lány lehet :D
22/F
Én egyetlen keresztnevet/utónevet nem tartok bénának. Egyeseket gyakran adnak a megszülető gyermeknek, mások nem divatosak. De ez koronként és helyenként változik.
Kétségtelen, léteznek bizonyos sztereotípiák, de ennek nincs jelentősége.
A külsődet befolyásolhatja? Igen és nem. Azt mondják, az ember egy életkor után felelős az arcáért. Te még biztosan nem jársz ebben a korban. Én nem ismerek a neveddel kapcsolatban semmiféle előítéletességet, de ha van, lehetséges hogy a tudatalattid igazodik hozzá, s ez befolyásolhatja a megjelenésedet.
De ezek csak apróságok. Olyan, mint amilyent egy ismerősömnél is megfigyeltem. A haját midig hátul fogta össze. Aztán lett egy spánielje. Egy idő után azt vettem észre, hogy két oldalt fogja össze a haját, két oldalon mintegy spánielfület varázsolva önmagának.
Kb. ilyen mértékű befolyásra gondolok.
Én nem szeretem, a ...ka végő női neveket úgy általában nem szeretem.
Ettől függetlenül, a Mónika ismerőseim mind szép és kedves lányok.
Szerintem a neved nem határozza meg a külsőd, max a hozzá állásod.
Én sokáig nem szeretettem a nevem, aztán egyszer csak rá döbbentem, hogy milyen szép is valójában, és azóta büszke vagyok rá, elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!