Vagyonőrök vállalkozói igazolvánnyal?
Figyelt kérdés
Üdv én magam vagyonőr vagyok 4 évet dolgoztam alkalmazott ként ám 5 hója nincs melóm. Halottam sok helyről hogy vállalkozói igazolvány kell az elhelyzkedéshez. Na már most aki ért hozzá megírná hogy ez milyen anyagi költségekkel stb. vel jár?2012. ápr. 2. 15:43
1/3 anonim válasza:
Hello állítólag már kamaratagsági sem kötelező, nagyobb cégek nem kérik a vállalkozói igazolványt, elég költséges azt megcsinálni, nem is éri meg szerintem, ahogy néztem kb másfél havi fizetés évente a költsége.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen csak a nagyobb cégekhez elég bejutni, ám én se akarnék mindenképp vállalkozó lenni de ha másképp nincs meló..... 0 ft bevételnél még a valami is jobb.
2012. ápr. 3. 05:08
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a választ.
2012. ápr. 3. 05:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!