Szerintetek az normális ha egy napközis tanárnőnek raszta haja van?
8as: lehet hogy szerinted prűd vagyok, szerintem csak konzervativ, de én ezt nem érzem problémának. :) szerintem meg a gyerekek utánozzák a felnőtteket, hiába nem tárgyalja ki a szexuális életét, példát fog vele mutatni, én meg nem azért nevelem a gyerekem jó erkölcsre, hogy az iskolában elrontsák.
nem a hajával van bajom, hanem azzal ha biszex és/vagy liberális felfogású. Az érdekesség meg számomra tök mást jelent, mint az ezzel kapcsolatos dolgokat. Nem válogatott tökéletességet kell nézni állandóan, hanem pl az én liberalis angoltanárom csinalta azt, hogy állandóan ilyen témát választott tanuláshoz: rasszizmus, szexizmus, előitéletek, mindenféle ezoterikus cuccok stb holott én olyan szivesen tanultam volna pl alaszkáról, a grand canyonrol, vagy szép helyekről, de az nem volt soha.
persze ezt csak beszélgetéssel lehet eldönteni, hogy milyen ember, ezért is mondtam az előbb, hogy beszélgessen el vele, hátha csak az izlése rossz :D
utolsó: ez nekem szólt hogy én külső alapján közösitek ki embereket? ha igen az szomoru, mert már nemtudom hanyadjára mondom hogy nem a haja a bajom hanem az életmódja. én nem közösitek ki soha senkit, pláne nem külső alapján, akinek az életmódja olyan, annak nem keresem a társaságát, de általában ő sem az enyém :)
nem tartom magam egy felszines embernek aki csak a szép emberekkel foglalkozik, viszont ha valaki szándékosan választ egy fajta külsőt, azzal 99,9%ban üzenni akar valamit, szóval szerintem nem baj ha eszünkbe jut valami bizonyos ruha és hajviseletekről. a raszta haj meg az én véleményem szerint rossz izlésre vall (:P) már ha csak belegondolok miből áll, azt nem is számitva hogy néz ki .D
Szerintem abból indulj ki hogy nincs olyan tanár aki a szülőhöz hasonlóan tanítaná a gyereket. Tehát azt gondold végig hogy mi az amit elvársz egy tanártól és mi az ami bár zavarna de tolerálnád!
Nézz meg több iskolát is és ha tudsz beszélgess a tanárokkal vagy szerezz infókat akár más gyerekek szüleitől!
Van sok jó és sok rossz tanár!
Szerintem a lényeg hogy probálj tárgyilagosan dönteni. Vagyis ha jó tanár és jól tanítja a gyerekeket és nem viszi be a magánéletét az iskolába akkor igenis ő a jó választás!
Ha viszont a barátnőjével bejár, netán bent csókolózik a suliban vagy sokat beszél a biszexualitásról akkor semmi gond ha nem akarod odavinni a gyereked!
A lényeg hogy ne csak 1 ember szóbeszédére hagyatkozz hisz a lényeg hogy a gyerekeidnek normális tanára legyen és bizony a szóbeszéd olyan hogy hamar akkora sztorit kerít a kis dolgokból hogy csak pislogunk!!
És a másik!
Rengeteg "normális" tanár mellett lesznek a gyerekek lázadóak vagy rosszalkodnak. Vagyis egy átlagos tanár semmi garanciát nem ad hogy a gyerekek is "normálisak" lesznek!
És had mondjak egy példát is:
A barátom tanár és bizony iszonyat be szoktunk rugni és volt hogy hányt is emiatt.
Ugyanakkor ha suliban van vagy a gyerekekkel akkor bizony teljesen profi és a legfontosabb neki hogy úgy viselkedjen hogy tudja hogy az példa a gyerekeknek!
Ha tehát a tanárnő a magánéletét az iskolán kívül tartja és csak a raszta haja az amit a gyerekek látnak és emellett jó tanárnő akkor szerintem jó választás.
De persze a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!