Szerintetek baratsag ez?
Figyelt kérdés
sziasztok!nem reg egy 10eves baratsagnak lett vege.liceum ota baratok voltunk,sokat segitett ha bajban voltam.tavalyi eve nagyon nehez volt neki is ahogy nekem is.o tobb muteten is atesett,mellette voltam.az en helyzetemben meg paromnak volt balesete.o is akkor parkapcsolatban elt.az o baratja szakitott vele amikor mar helyrejott,en vegig kialltam az enyem mellett.egy ido utan az en parkapcsolatomban is problemak voltak,ezert szakitottunk kibekultunk.en megbocsajtottam paromnak egy felrelepeset,a hibat akkor kovettem el mikor elmeseltem ennek a baratnomnek a dolgokat.miutan kibekultem parommal,o hatat forditott nekem.es valahogy ugy erzem most orul annak hogy en is egyedul maradtam.szerintetek miert reagalt erre a helyzetre igy?en szenvedek hogy elveszitettem egy fontots szemelyt az eletembe o meg orul.azt mondta egyszer hogy nem voltam igazi baratja mert nem hallgattam ra.most ritkan beszelunk,nem keresem a tarsasagat,kozombosen viselkedunk egymassal.szerintetek mert forditott hatat nekem?igaz barat az ilyen?2012. ápr. 1. 20:20
1/2 anonim válasza:
Itt valami titok lappang, nem az az igazság, amit mond.
Neked miért kellene bárkire hallgatni? A barát tanácsot adhat, de nem irányíthat, nem sajátíthat ki. Ha azért ő megsértődött, mert nem tetted amit mondott... Akkor no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!