Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél/tek ha találkoznáto...

Mit tennél/tek ha találkoznátok a texasi láncfűrészessel? :D

Figyelt kérdés
igen az előzőteaxasis kérdést is én írtam. de ti mi csinálnátok ha szembe és mondjuk veletek lenne a párotok:?:Dtom hülye kérdés de engem érdekel:D
2009. jún. 15. 22:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha látnám, hogy már "kiszemelt", akkor párommal kézen fogva rohannánk ahogy csak bírunk lehetőleg minél több ember közé, hogy ne találjon meg. Ha még nem szemelt ki, akkor próbálnám nyugodtnak mutatni magam és észrevétlenül eltűnni a közeléből.
2009. jún. 15. 23:01
 2/15 A kérdező kommentje:
igen kiszemelt és fut felétek:P
2009. jún. 15. 23:09
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Sok mindentől függ!

Ha van nálam pisztoly/puska/páncélököl, esetleg egy tigris tank, akkor elég egyértelmű :)

Ha nincs nálam ezek egyike sem, de van köztünk egy strapabíró plexi fal, akkor mosolygok!

Ha a fal sincs, akkor még mindig megannyi lehetőség adott!

Lehet, hogy kidumálom magam, esetleg vicceket mesélek neki, megmutatom neki a láncfűrésszel zsonglörködő videót, hátha megpróbálja és elrontja! :)

Felvilágosítom a lánc kenésének fontosságáról, ajánlok neki jobb láncfűrészt, beíratom favágó tanfolyamra!

Megmérgezem az uzsonnáját, belefingok a párnájába, leokádom a bokáját!

Megcsikolom a hörcsögét, vízkőtelenítem az akváriumát, ivartalanítom a macskáját!

stb... stb... stb...

2009. jún. 16. 08:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen besz@rnék ijedtemben:((

Bocsi"

2009. jún. 16. 09:02
 5/15 A kérdező kommentje:
hát ha a kezébe a láncfűrész akkkor plexi fal ide vagy oda nem mosolyognál:Dam köszi a válaszotokat de nem baj ha még jönnek ujjak:D
2009. jún. 16. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan ráborítanék egy vaskalitkát, és csak akkor engedném ki, ha mind felfűrészelte a télire való fámat.
2009. jún. 16. 16:42
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Hívnám a kalirorniai fűkaszást: mérkőzzenek meg!
2009. jún. 16. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
kikapcsolnám a tv-t.
2009. jún. 16. 20:19
 9/15 A kérdező kommentje:
idióták:P
2009. jún. 16. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha felém futna és meg tudnám úgy dobni valamivel,hoyg elessen oda ennék és vennék tőle pár ötletet tuti enm futnék hanem ő járna rosszul:D

Ha nem tudom meg dobni, akkor futok és csönben elbújok valahová

Ha megtalál akkor elájulok:D

és az elöttem szólóhoz kapcsolódva inkább felébredek.

2009. okt. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!