Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindig jólesik zenét hallgatno...

Mindig jólesik zenét hallgatnotok?

Figyelt kérdés
nem jó egy kicsit a csöndben ülni néha?:)
2009. jún. 15. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

De, van mikor egyik zene sem 'esik jól'.

Pl mikor 40 fokos lázam volt, meg be volt gyulladva a mandulám, valami pörgős zenére vágytam, de még a nightwish-kinslayer-t is lassúnak hallottam.

2009. jún. 15. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában igen. Ha unatkozom, ha pörögni akarok, ha szomorú vagyok, ha fel akarok ébredni vagy csak úgy.

De nagyon ritkán valahogy nincs kedvem hallgatni, inkább ülök a csendben kicsit. Tegnap is ez volt pont :) De ez nálam igen ritka.

Alapból mindig berakom a zenét, nem is gondolkodom rajta, hogy kell-e. :)

2009. jún. 15. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

pedig az jo szám:) szeretemanightwisht.

am nekem is hasonlo amikor jolvagyok akkor nemtudok zene nélkül élni. ha nem hallgatok zenét akkor bajom van:D

2009. jún. 15. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak pillanatok, amikor nem esik jól a zenehallgatás. Ez azért ritkán van, de előfordul. Például, ha gondolkodni akarok, nem szeretek zenét hallgatni, mert eltereli a gondolataimat.
2009. jún. 15. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen.

HA szomorú,szar kedvem van akkor azért hallgatok,ha pedig vidám akkor meg azért...

Asszem függő vagyok...xD

2009. jún. 15. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan szokott lenni, hogy benyomom a zenét, aztán már megy 1-2 órája, és egyszer csak rájövök, hogy de jó lenne már egy kis csönd mert már zsong a fejem :) De a tévével is szoktam így lenni, amikor csak megszokásból megy, és mennek ezek a hülye ordítozós műsorok, aztán egyszer csak eszembe jut, hogy ez a bajom, kikapcsolom és máris sokkal jobb :)
2009. jún. 15. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
én nem szeretek zenét hallgatni, idegesít.
2009. jún. 15. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az hogy mindig jó,inkább úgy mondanám;

sosem rossz.

Én például csak úgy tudok elaludni ha szól valami.

Legyen az zene,vagy akár stand up comedy.

2009. jún. 15. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindenhol zenét hallgatok ha tudok, a csendet nem szeretem, mindig kell hogy szóljon valami. Ha más nem akkor én gitározok. Bár az még nem zene, de alakul. :)
2009. jún. 15. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek zenét hallgatni, még elalváskor is mp3 van a fülemben :-)
2009. jún. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!