Jólesik ha vagyok neki? Van egy lány a suliba (én is lány vagyok) ő egy évvel fiatalabb, és valami betegsége van.
Hát hogyne örülne! Te nagyon rendes vagy, hogy törődsz vele, ne foglalkozz mások véleményével, akik csúfolják, azok nagyon buták. Ritka, hogy valaki 13 évesen ilyen értelmes legyen, mint te!!
Csak most már sose hagyd magára ezt a lányt, mindig érezze, hogy a barátnője vagy, mert neki te vagy az egyetlen, és számít rád. Valószínűleg a betegsége miatt is érzékenyebb, mint mások, ezért fontos neki, hogy szeressék, és hogy ő is szerethessen valakit, tudjon nevetni, beszélgetni.
Sziasztok köszönöm szépen.
Ma voltam nála,és nagyon örült,sírt is amikor haza kellett mennem.Van neki egy mcskája,aztán mindig megtámadott,elneveztük gyilkos kandúrnak,de tényleg úgy örült neki és én is örültem hogy végre boldog! :D
Nagyon értékes emberek vagytok mindketten. De egyvalamit ne felejts el: "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért , amit megszelídítettél" - Exupéry -
Fontos, hogy ne sajnáld, hanem tényleg szeresd és becsüld őt, mint a BARÁTODAT.
L(21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!