Tudnátok nekem nyelvvizsgákkal kapcsolatban segíteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogyan vannak nehézségi sorrendben a nyelvvizsgák, hogy pl. a BME könnyebb-e, mint az euro, az origó tényleg nagyon nehéz-e, TELC, ECL és a többi.2012. márc. 31. 16:33
1/3 anonim válasza:
Én ECL-en voltam, úgyhogy csak arról tudok nyilatkozni. Az szerintem nagyon korrekt volt, tényleg olyan volt a színvonal, amit vártam (se nem gyenge, sem nem túl erős) és ez azért is jó, mert a legtöbb európai országban elfogadják. A TELC-ről azt hallottam, hogy iszonyat nehéz, viszont azt szinte az egész világon elfogadják, a BME is elég durva állítólag (ezeket ismerősöktől hallottam). De igazából ez relatív, hogy kinek mi a nehéz, lehet hogy neked a TELC könnyebben menne, mint mondjuk a BME. Mindenképp kérdezz meg egy angoltanárt, ha nem a sajátodat, akkor egy másikat a suliból, de egyébként érdemes egy-két magánórát is venni, hogy felmérje a tanár, melyik a legideálisabb számodra. De egyébként úgy tudom, hogy a nyelvvizsgák oldalán vannak próbavizsgák, hogy lásd, körülbelül mire számíthatsz. Sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
nyelvfüggő, pl ECL-ből csak angol, német, de ha valamit komolyabbat akarsz vele kezdeni pl külföldi melő akár akkor érdemes nem magyart, pl német ÖSD DSD vagy francia DElF DALF.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. ápr. 5. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!