Ti, mit gondoltok a szent johanna gimivel kapcsolatban? Lenne két gondolatom.
Szerintem sem jöttek volna össze,ha Arnold marad,mert mindig mindenbe bekavart.Tudta,hogy Cortez írta Reni nevét a hajónál meg Cortez miatt ment át rajból Reni.stb.És mindig szervezkedett C-nél is,hogy hagyja békén Rent.
C szerintem is szerette Renit(sztem a 2.vagy a 3.részben szeretett belé)de mivel ott volt Arnold,nagyon nem tudott felé közeledni.Ezért sztem Viki renielfelejtős project vagy féltékennyétevős cselekedet volt.
Szerintem Arnold azért volt a történeteben mert az ő "segítsége" nélkül túl hamar összejöttek volna, és lehet, hogy a 8.-részre már nagyon unnánk.
Amúgy Viki nem tudom miért volt, tuti, hogy Cortez nem szerette, de "féltékennyé-tevő" vagy "búfelejtő" programnak kicsit durva :(
Najó szóval mostanra már mindenki olvasta a nyolcat, legalábbis nagyon remélem, de azért..
*SPOILER*
Szóval C már az első résztől kezdve szerelmes volt Renibe, ezt a medencében, az osztálykiránduláson közli is vele
’-…aztán rohadtul idegesített, hogy beléd zúgtam.
-ez mikor történt?
-folyamatosan…’
meeeg ööööööm..valamelyik részben, azt is mondja neki h ’ha te nem vagy már a tizediket sem itt járom..’
*SPOILER VÉGE*
Szóval, ha Arnold nem megy el, két imádott galambocskánk biztosan nem jön össze, Arnold valóban kissé szociopata, de hát ő ilyen.
És a másik kérdés..öööm.. nem biztos infó, de én úgy hallottam, hogy C azért járt Vikivel, mert ez volt Viki feltétele, azért hogy belépjen a bandába, szóval..jóó, hülyén fogalmaztam, de értitek és ez a lényeg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!