Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet belőle valami büntetés?

Balogh0000000000000 kérdése:

Lehet belőle valami büntetés?

Figyelt kérdés
Eladtam egy elonex netbookot 20.000Ft-ért pár napja,a vevőt tájékoztattam róla hogy,a winchester kábele hiányzik,én megnéztem,az értéke kb 1000Ft,ő azt mondta hogy neki a szervízbe 6600Ft-ért cserélték ki,+azt állította hogy a benne lévő ZIF winchester sem jó,ami nálam még jó volt és hogy neki 28000Ft.ért cserélték ki+küldtem egy pendrive-ot neki amit számlával tudok bizonyítani,hogy 2400Ft az értéke?Fenyegetőzik,hogy gondok leszenk,ha elmegy a rendőrségre,lehet belőle valami?tekintve hogy pontosan 20.000Ft az összeg.
2012. márc. 30. 00:58
 1/3 anonim ***** válasza:

égvilágpon semmi nem lehet belöle. egyrészt bizonyitsa hogy ennyibe és annyiba került számlával vagy valamivel. másrészt ha tájokztattad hogy hibás, fejre is állhat a laptop, már semmi közöd hozzá. harmadrészt ez jogilag még a tied, ugyanis amikor vetted, vagy a részletén de legalábbis a garancialevele a tied vagy a te neveden volt ugye. jogilag sehogy nemtud beléd kötni vagy megfogni ez 100%.ha meg egy összegbe vetted a boltból minden aláirkálás nélkül akkor meg bekéne neki bizonyitani azt is hogy a tied volt. te meg ehhez hol járulnál hozzá ugye,sehol.

am is szted elmegy a rendörségre és??milesz?

"rendörbácsi a pistike elatta nekem a kompjuterét de elromlott tessék 10évre börtönbe zárni" jajj xd

2012. márc. 30. 01:42
 2/3 anonim ***** válasza:
vinyó kábal meg 1000 sincs még énis 300ftért vettem az enyémbe szal had járjon a szája...
2012. márc. 30. 01:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést,mert ezzel fenyegetőzött,de nagyon köszönöm a válaszotokat!
2012. márc. 31. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!