Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13éves vagyok. És a fiúk rám...

13éves vagyok. És a fiúk rám mozdultak! Miért? <kicsit már. Sőt nagyon idegesítőő segíts>>!

Figyelt kérdés

Van egy - két osztálytársam akik tapiznak (seggemet) és hiába mondom hogy hagyjanak meg minden... annál inkább tapiznak....:// miért??

egy kutya intelligensebb náluk...>"< segítsetek... hogy állítsam le őket??? :'( a sírba kergetnek..)':

2012. márc. 28. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ne engedd. Ha beszéddel nem érsz semmit, csapd őket képen.
2012. márc. 28. 20:32
 2/5 cathilina ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ne hagyd, hogy ribancnak nézzenek!
2012. márc. 28. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Kap hátrafordulásból egy taslit és kész.

És valami keményebb szöveget hozzá lenyomhatsz:

Még egy ilyen és akkorát kapsz hogy a képed átkerül a tarkódra te suttyó!

Nekem ez vált be. Esetleg ha elég meggyőzően tudod elküldeni a francba az illetőt akkor a pofon is elhanyagolható.

Az ilyen: "jajj nemá... hagyj kérlek..." nyafogós szövegek csak buzdítják őket...

ui.: Kérlek írj máskor normálisabban...

2012. márc. 28. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
ütöm vágom őket... de olyat levágtam az egyik gyereknek hogy ottmaradt a kezem nyoma.. és még mindig piszkálnak.... meg mondtam neki/nekik: -szánalmas amit csináltok.. ha kanos/ok vagy/vagytok .. amit nem nagyon hiszek .. mert a két lábad között semmi se nőtt, akkor hívj egy "utcalányt"(akkor nem így fogalmaztam)... mert nem tudom észre vetted-e de ha nem felvilágosítalak hogy én nem vagyok az!!! {pofonvágtam} és otthagytam.... azt azóta nem szól hozzám csak bunkózik..:// inkább.. mint hogy fogdosson..:)) Köszi az ötleteket..:D
2012. márc. 30. 20:06
 5/5 anonim válasza:
verekedjetek össze, ugass rájuk (na jó ezeket csak hülyeségből írtam XD) Szólj a tanárnak, rúgj a tökükbe. Ennyi ötletem van.
2013. febr. 21. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!