Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szereti olyan sok ember...

Miért szereti olyan sok ember a japánokat?

Figyelt kérdés
Megjegyzem én is köztük vagyok mert iszonyatosan imádom őket.. és most nem az animére , mangára célzok.. ugyanis ők annyira sztem nem szeretnek minket .. valaki tudj a választ?
2009. jún. 14. 20:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%

1. Divat.

2. Tényleg mások, de ezt a legtöbb ember ugye honnan a fenéből tudná? Szóval marad a divat. Nemmellesleg a japánok mind pedofilok...

2009. júl. 17. 12:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Kitano Takeshi.
2009. júl. 17. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem csak azért ekkora a japán rajongás, mert most bejöttek az animék, meg a mangák. Ilyen alapon

Aki tagadja, az valószínűleg hazudik :)

Látom rengetegen kedvesezitek le őket, úgy, hogy még életetekben nem jártatok Japánban.. tisztelet a kivételnek. (Mert látom volt olyan aki járt is, nem csak egy tinilány)

Ilyen alapon akkor Tádzsikisztán-t is szerethetnétek, igaz életetekbe nem láttatok olyan embert aki innen származik, de mégis.. :D

2009. júl. 17. 23:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Szeretem őket, de azt nem mondanám hogy szépek :D a hírességek igen, de láttatok már pl egy teljesen egyszerű civil japán emberkét? :D Sokkal több a csúnya mint a szép:D DE ez szerintem más helyeken is így van....Csak azért mondom hogy azért nem kell általánosítani hogy húúú de szépek, mert valljuk be sok egyáltalán nem az :) mindenhol vannak csúnya emberek is :D
2009. szept. 18. 18:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Ugyan szeretem az animéket, de engem ez az egész Ázsia téma másképp fogott meg. Sajnos a családom (anyumat kivéve) fajgyűlölő, de én gyerekkorom óta utáltam ezt a helyzetet. Pl a vágottszeműeket, zsidókat, mit tudom én... kb mindenkit, aki nem sznob magyar, no és így elkezdtek érdekelni a "sárgák, vágottszeműek", olyan érdekesen hangzott. Én vonzónak találom őket úgy 15-20 éve... :)Csak hát akkoriban nem volt ilyen anime-rajongás meg japán kultúra beáramlás, ha láttam egy sima kínait, már megbámultam.

Most divat imádni meg utálni is őket és oda-vissza mennek a pontozások, de általánosítani nem lehet. Számomra ők egzotikusak. Sok hímneműtől hallom, hogy "egy jó feka csaj" vagy "igazi egzotikus hawaii csinibaba". Na, ez hasonló, csak nekem a vágottszeműek szépek. Ettől függetlenül, szerintem sok szép férfi van, nem kell japánnak, koreainak stb legyen, hogy tetsszen valaki. Egy igéző tekintett, aranyos mosoly, vagy tolerancia... engem élesbe ezek érdekelnek, hisz mit csinálnék egy extra helyes isteni pasival, ha mellette egy bunkó tetű? :(

Száz szónak is egy a vége: nekem ideál, de ideál nem csak egy ilyen férfi lehet.

2009. nov. 26. 02:29
 26/27 anonim válasza:
van egy japán barátom vagyis csak félig az de az anyukáját is ismerem aki japán és nagyon aranyos de biztosan van bunkó is ahogy mindenhol van bunkó és normális ember de nekem azon kívül valamiért tetszenek a japánok csak rajtuk kivűl nem ismerek szoval ha valaki ismer 13 év kőrűli japánokat akkor értesitene
2013. febr. 16. 01:00
 27/27 anonim ***** válasza:
mit tudtok arról, hogy a fiatal fiúkat az anyukájuk vezette be a hagyomány szerint a sexbe?
2013. febr. 23. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!