Miért szereti olyan sok ember a japánokat?
Figyelt kérdés
Megjegyzem én is köztük vagyok mert iszonyatosan imádom őket.. és most nem az animére , mangára célzok.. ugyanis ők annyira sztem nem szeretnek minket .. valaki tudj a választ?2009. jún. 14. 20:51
1/27 anonim válasza:
Én tök lennék japán. :( :D ők olyan szépek szerintem.
17/L
2/27 anonim válasza:
nem tudom, olyan kicsik, aranyosak, különlegesek, vagy ilyesmi lehet:D
én is szeretem őket, de ugyanúgy a koreaiakat, kínaiakat is.
25/l
3/27 anonim válasza:
mert kedvesek, szépek, tapintatosak, udvariasak, nemeslelküek.
4/27 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz :D de akik nem szeretik azok miért ?? bocsi h újabb kérdést teszek fel csak nem akartam egy hasonló kérdést kiírni.. mert ugyanis az osztályomban mindenki lehurrog meg szinte kiröhög ha én megmondom h imádom őket .. Miért????
2009. jún. 14. 21:23
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat..
2009. jún. 14. 21:23
6/27 anonim válasza:
4-szer több színt képesek megkülönböztetni, mint mások ...
7/27 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? xD
2009. jún. 14. 22:11
8/27 anonim válasza:
mert szépek, aranyosak és jó a hangjuk:)
9/27 anonim válasza:
Mindenféle jópofa kütyüket találnak ki...:)))
10/27 A kérdező kommentje:
:D igazatok van .. amúgy hogyan szerettétek meg őket? vagyis animéket néztetek vagy filmek
2009. jún. 14. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!