Mit lehet csinálni egy utánozó, idegesítő, bunkó emberrel?
Jött kb 3 hónapja egy új osztálytársam. Sajnos a tanár azt mondta, hogy mivel meglátása szerint egyezik a stílusunk, és a dolgokhoz való hozzáállásunk nekem kell rá vigyáznom.
A lány alapvetően normális, meg el lehet vele beszélgetni, de utálom!
Ez alatt a 3 hónap alatt mindenben leutánozott. Ezt már az osztály is észrevette, meg a tanárok és ők nem nézik valami jó szemmel ezt. Nekem is nagyon idegesítő, hogy miatta csesztetnek, hogy "elrontom" az új gyereket.
Már a ruhatáram 90%-a megegyezik az övével, a szóhasználataimat is teljes mértékben átvette, bármilyenre festem/vágatom a hajam 4-5 napon belül neki is olyan lesz! Az egyik közösségi oldalon is folyamatosan nekem írogat olyan jelentéktelen dolgokról, mint mondjuk, hogy a szüleit elküldte venni XY dolgot és helyette YX-et vettek, és ezért milyen szemetek.
És, ha ez nem lenne elég, minden második mondatában amikor velem beszél valamilyen kis indokkal lealacsonyít, hülyének nevez stb.
Egyébként mind a ketten 17 évesek vagyunk.
Mit kezdjek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!