Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kutatóorvosként mik a lehetosé...

Kutatóorvosként mik a lehetoségek?

Figyelt kérdés
Otodéves vagyok az orvosin és érdekel a kutatás.Az érdekelne hogy milyen cégeknél lehet jelentkezni és mi is pontosan egy kutatórvos feladata és milyen a fizetés.Konkrétan a Richterre gondoltam,de más info is érdekel.

2012. márc. 25. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:

érdemel lehúzni 2-3évet valamelyik kinti (elsősorban USA) egyetemen,utána bármelyik gyógyszergyártóhoz gond nélkül felvesznek.

klinikai kísérletek összeállítása,monitorozása amit ott csinálnál.

2012. márc. 25. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Esetleg van TDK-d vagy vettél részt valamilyen kutatásban?

Szerintem a legjobb az lenne ha direkt a célszerveknél kérdeznél rá, hogy ha náluk szeretnél dolgozni milyen pozíciókat kínálhatnak fel neked és ezekhez milyen elvárások társulnak.

Esetleg ebben az 1 évben még talán érdemes lenne részt venned valamilyen egyetemi kutatásban, jól nézne ki a resumédban.

Előző külföldre hogyan mehet ki egy magyar orvostanhallgató pár évre? Mindenhol azt látom hogy nem fogadnak "transferring" hallgatókat az USA-ban, briteknél még csak-csak. Esetleg privátban el tudnád magyarázni, nagyon megköszönném.

2012. márc. 25. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
mehet ide is.Minden egyetem ir ki (utolsóéveseknek és rezidenseknek) programokat. Valami olyasmi leszel mint itthon egy gyakvezér. még valami pénzt is kapsz és részt vehetsz kutatási programokban.
2012. márc. 25. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat.TDK-m nincs de a diplomamunkámat egy klinikai kísérletrol irom. Gondolom egy gyogyszergyarto cenel jobb lenne a fizetés mint rezidensként?
2012. márc. 25. 17:13
 5/6 Flector 67 válasza:
Ha még aktuális a kérdés milyen intézetnél TDK-zol/ Írod a diploma munkád?
2012. nov. 30. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Orvosi biokémia
2012. dec. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!