Találtam a kocsma wcbe a mosdókagyló mellett egy fehér köves ezüst gyűrűt, oda akartam adni a pultosnak de nagy volt a sor, inkább zsebre tettem, most bűntudatom van, mit tegyek?
Ha leadod a pultosnak, akkor lehet, hogy ő teszi zsebre.
Nagyon valószínűtlen, hogy megtalálod az igazi gazdáját.
Tedd fel a netre, vagy add be a zaciba.
Ne legyen bűntudatod.
Én egyszer egy mobiltelefont találtam a RS bűtorüzlet egyik székében és leadtam az információs pultnál. Szerintem az a dolgozó zsebében landolt és nem az eredeti tulajdonoséban.
Valószínű, hogy a pultos megtartaná, ha odaadnád. Először is, ha közszemlére teszi gátlástalanul jelentkezik akárki, hogy ő hagyta el. Ha viszont nem, akkor honnan tudná aki elhagyta, hogy tőle visszakaphatja? Persze ez helytől is függ, mi mondjuk ilyen kis családias helyre járunk, mindenki ismer mindenkit, a pultos is jó barát, ott visszakerülne a tulajdonosához, ha nem egyszeri vendég volt, de egy forgalmasabb helyen tuti nem. Én megtartanám szerintem. Esetleg azt lehet mondani, hogy találtam a női mosdóban "valamit", akinek hiányzik az megkapja, ha tudja mi az és le is tudja írni, hogy is néz ki.
De ez legyen a legkevesebb, akinek annyi esze van, hogy a kocsmában lehúzza a gyűrűjét, mert egy gyűrű csak úgy nem esik le, aztán ott hagyja, az megérdemli, hogy nem kapja vissza.
Tartsd csak meg:):)
Úgyse kerülne semmi esetbe se vissza a gazdájához:D
Használd egészséggel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!