Van msn-em. És mindig rejtve vagyok. Mert nem merek meg kezdeni beszélgetést a szija mizu meg nem kéne. Hogy kezdjek el egy beszélgetése msn-en? [Tudom hülye kérdés de tényleg nem tudom. ]
hát ez attól függ kivel:P
ismered azh illetőt??
nem ismered??
kapcsolatba léptél már vele bármilyen úton?
írd ezt neki :) vagy köszönj rá, kérdezd meg, meddig marad, ráér -e, aztán mutass neki egy linket...
úgy, mint a valóságban :)
én úgy szoktam kezdeni: szijjjja:)(L) aztán ő is köszön. aztán mizujs?:D semmiveled, semmi. talán mond valamit. aztán kezdd el h mit csináltál aznap. ha még semmit (xD) akkorkezdj egy témát. például keress google-ön egy lányt, akinek nagyon durva színű a haja, másold be neki a linket, kérdezd meg, hogy tetszik. kezdj el a hajakról beszélni. aztán ruhákról, márkákról, és így tovább. nyaralás, újságok, pasik, rengeteg téma van! csak dobd fel valahogy. pl. jársz most valakivel? vagy te szoktad olvasni az IM-et? olyat olvastam benne, a Real Lifebe, hogy húúú... és meséld el :D na, ilyeneket. én ilyet szoktam:) akiket ismerek, azokkal meg a közös ismerőseinkről, ellenségeinkről dumálok. ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!