Hogy melyik a legjobb? Az mindenkinek a gépétől /laptopjától függ.
Én például azért nem szeretem az Avastot, mert lassítja a gépemet. Elég nehezen tudtuk kitörölni, amikor ki akartuk próbálni. Sok informatikus iskolatársam is ezt tapasztalta. Valszeg a sok program lehet az oka, amivel dolgozunk.
Az AVG memóriafaló, lassan telepít. Lassítja a rendszert (a gép be- és kikapcsolását). Amikor a gépet használod, akkor normális sebességű. Ezt a szervízben mondták nekem, amikor harmadik éve ezt a vírusirtót használtam.
Kaspersky: amikor 2010-ben kipróbáltunk, a hónap közepén úgy figyelmeztetett, hogy pislogtatta az ablakot, hogy 8 trójait talált, seperc alatt kitöröltem azokat, de a figyelmeztetése halálra ijesztett engem. Ezért nem szeretem ezt a vírusirtót. :D
McAfee: elég makacs és öntörvényű vírusgyilkos. Sok panaszt olvastam róla.
Panda: nagyon régen használtunk. Nem is tudom, hányas verziójú volt. Én elég lustának találtam.
Ezeket szeretem: Avira és a Vipre. Nem lassítják a gépet, gyors a telepítésük. Tehát az én véleményem az, hogy ezek tartoznak a legjobbak közé.
start menügomb ---> vezérlőpult ---> programok telepítése és törlése.
Ott kikeresed az Avastot és eltávolítod. Nem te vagy az egyetlen, aki nem tudta ezt eltávolítani. Egy ismerősömnek is segítenem kellett ebben.
Ez tényleg nagyon furcsa... az ismerősömnél ki tudtam törölni egyszerűen. Talán ez valami maradvány lehet, amit csak a gép újratelepítésével lehet eltávolítani.
Az enyémben pl. ott van az AVG a firefox eszköztárában. Nem zavar, mivel nem akadályoz semmiben. Úgyis újra fogom telepíteni a gépet a hónap közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!