A paint a legjobb képszerkesztő program. Egyetértesz? :D
Nincs olyan program, amivel mindent meg lehet oldani.
De vannak programok, amelyikben benne van az, ami nincs a másikban és fordítva.
Innen kezdve, az a jobb, amelyikben benn van az amire szükséged van.
Egy programot nem az minősít, hogy én tudom-e kezelni.
van program, amelynek igen korai verzióját használom ma is, mert nyilván könnyebb kezelni és azt tudom is.
Az újabb verzió nyilván jobb, de NEM AZ ÉN SZÁMOMRA.
Itt mindenki komolyra veszi a kérdést? -.-
Nem hiszem, el, tudom kezelni a PS-et, és a kérdés poén volt, és arra voltam kíváncsi hogy, hányan olyan barmok, akik úgy gondolnak erre kérdésre mint én, és csak annyit mondd "szerintem is :D" erre vártam, de senki nem vette észre, nem véletlen a sok :D jel, ha komolyra vettem volna, nem ebbe a témába raktam volna, hanem a programok témába...
idióták
Ismétlem, nem olyan poénnak írtam ki, amin röhögjünk egyet hehehe
Leírtam már, de mindegy.Az emberek a normális kérdésre hülyén válaszolnak, a hülye kérdéseket komolyra veszik...
Nincs szükségem ilyen válaszokra, talán ha te is leírtál volna egy igent, akkor legalább örültem volna is. De nem tetted, így még több csalódást okoztál. Én csak mosolyogni akartam egyet, nem mindig csak a sarokban sírni ahogy eddig...
"Nincs szükségem ilyen válaszokra"
Milyen válaszokat vártál egy olyan kérdésre, amire keményebben fogalmazva azt szokták mondani: amikor kérdez, már akkor is már hazudik?
Jól szórakoztál? Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!