"Kend a hajadra", kentél már hülyeségből valamit a hajadra vagy máséra?
Nem önszántamból, de egyszer... bújócskáztunk a szomszéd gyerekekkel, voltam nagyjából 4 éves, és beküldtek egy teherautó alá, hogy ott biztosan nem találnak meg... A fejemre csöpögött az olaj... Arra már nem emlékszem, hogy jött ki, vagy mi lett aztán, de szerencsére a hajamtól nem kellett megválnom. Viszont a hosszából nyírtak le, talán pont ezért? :O
Addig ugyanis szőke voltam... De bebarnultam... :(
23 évesen mondjuk már jobban örülök a barna hajamnak :)
persze, egyszer részegen a vodkát meg a sört öntögettük egymás hajára barátnőimmel xD
14/L
3 naponta szoktam rákenni sampont : )
Van egy haverom, 23 éves skinhead, egyszer elvitt a szülei lakására, behívott, mondta hogy csak a 13 éves húga van otthon...
Még a kocsiban kivett valamit a csomagtartóból, és úgy mentünk fel a lakásba, belépünk a lakásba, köszönés kimaradt, nekem beszólt "Ez a láncdohányos kretén a húgom, és valahol itt van a háziállat..." Kinyitotta a szobaajtót, volt bent egy cigánygyerek, odament és ráöntött a fejére egy doboz tetűirtót : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!