Csak szerintem szánalmas a megasztár 6?
Tolvai Reni is az után egy évre érte el. Szerintem nem viszik túlzásba. Az RTL viszi túlzásba, hogy csak ők egy évbe kettőt rendeznek. Álljon le az RTL a tehetségkutatókkal, mert a TV2 hamarabb találta ki, hogy Magyarországon is legyen tehetségkutató.
És ha már ott vagyunk hogy túlzásba viszik: Szerinted az X-Faktor csak most volt utoljára? Ez lesz az utolsó Csillag születik? A válasz: nem. Ezzel az erővel a Csillag születik s az X-Faktor is szánalmas.
Ja. Hát persze! Mindig az TV2-t kell szidni ugye?
De most komolyan. Bárki is feltette ezt a kérdést: MIT ÉRZETT? Ép eszű ember hogy tud feltenni ilyen kérdést hogy "Csak szerintem szánalmas a Megasztár 6?" ? Vagy nem is ép eszű? :)):)):))
Na mindegy. Most komolyan. Mindenkinek meg van a véleménye. Nem kötekedek. De tartsa meg magának a rossz véleményét és legalább ne égesse magát itt is vele ;D
Inkább vagyok fasz, minthogy olyan emberekről véleményt mondjak, akiket nem ismerek ;) De szerintem inkább nézz magadba, és azután faszozz le mást.
Egyrészt. nincs semmi koppintás. Az RTL kezdte koppintani a tehetségkutatót. Nem tudom honnan szeded hogy a Megasztár másol. Szerintem nem is nézed, csak szólsz bele. Te vagy a szánalmas és nem a Megasztár. :)) Ha nem értesz valamihez inkább ne kritizáld. S ha te olyan jó vagy, akkor csinálj jobb adást, és akkor bármit kritizálsz. És a megasztárosok, (lehet hogy nem mindenki), de többet értek el mint pl Vastag Csaba. Ő mit csinált azon kívül hogy nyert? Van néhány Klippje, de azon kívül sokat nem hallani róla. De Tovai Reni, egy nappal az előtt nyert s már olyan sikerei vannak, hogy neked olyan sosem lesz ;)
Jaa s a TV2 10000 - szor jobb - számomra - ! Jóban Rosszban, Megasztár. Csak ezért a kettőért is érdemes tartani, de még pluszban vannak jó műsorok.
De szerintem sem a TV2-t, sem az RTL-t nem kell megszüntetni, mivel mindkettő nagyon jó és elfér egymás mellet. Mindenki azt szeret amit akar és kész.
Bocs ha a kedves előzőt megbántottam, de idegesített az hogy az életben nem ért el valószínűleg semmit, s a Megasztárt kritizálja. Meg a zsűriket. Szánalmas na szánalmas. :S Ezzel a beszólással megmutattad hogy milyen is vagy te. :D Grat Grat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!