Csak szerintem szánalmas a megasztár 6?
szerintem nem szánalmasak. ha jól tudom a TV2-n volt legelőször MAGYAR tehetségkutató. igaz azt nem tudom hogy Csillag születik mióta van.
és milyen mentorokról beszéltek? A megasztárba hol van mentor??? Minden héten van egy zsűritag, aki a többieknek tippeket ad, de annak semmi köze a mentorhoz. az két külön dolog
S az XFaktort sem az RTL találta ki, hanem a külföldről szedte.
Szerintem csak az Össze esküvők voltak szánalmasak, mert a VV-ről koppintották mivel, pont olyan volt mint a Való Világ.
De a megasztárral semmi bajom. Hülyéskednek, vannak nagyon tehetségesek, de vannak kevésbé jók (de volt olyan az Xfaktorban is)
Én nem értem mi bajotok a Megasztárral.
Jó, a VV az teljesen más világ (sok hülyét összezárják) a népet meg butítják.
Itt arról van szó, hogy megasztár 6. Már kicsit túlzásba viszik, mert nincs jobb ötletük. Fogynak ki, ezután gondolom jön a megasztár 7 meg 8 is lassan...
13/14 vagyok.
hát tényleg ki találhatnának valami újat is, de szerintem náluk a Megasztár "hagyomány".
de tényleg túlzásba viszik. de azért írtam ezt a választ, mert mind arról beszéltek hogy a Megasztár lekoppintotta az x-Faktor mentorosságát. pedig ez nem igaz, mert én nézem s tudom. :))
de ha arról van szó, hogy minden évben van... hát a Csillag születik is minden évben van, s az X-Faktor is minden évben lesz szerintem.
Én abban értek egyet veletek, hogy: a TV2 ki találhatna valami újat, és hogy kevesebb időközönként kellene legyen tehetségkutató. :)
03 23 23:36-os vagyok
az a legnagyobb baj a megasztárral, hogy rohadt színvonaltalan. a hangosítás sz_rabb, mint az m1-en A Dal-ban volt. ugyanez mondható el a műsorvezetésről. az embernek olyan érzése van, hogy teljesen átgondolatlan és nem rendesen kivitelezett az egész. a két műsorvezető meg inkább két bohóc. meg az is gáz h Clau bemondja h akkor nézzük meg azeddig elhangzott dalok kisfilmjét és utána "ja még nem nézzük, mert nincs készen!" ciki. az lehet h az x faktor külföldi licensszel megy, de mégis az rtl gyártja csak a jogot vették meg h sugározhassák. meg ha megnézed azért a mostani megasztárosok közül Gigin kívül nem gondolnám h valamelyik is hosszabb távon "fennmaradna" ellentétben sok x-essel. nekem a megasztár gagyi.
nem akarok veszekedni, de tavalyi X-esek sem lettek valami nagy sztárok. van videó Klippjük, de a nézettség nem olyan nagy. még egyszer-egyszer megjelennek a Bravóban. és hát nagyon az RTL-t sem kell annyira dicsérni. jó jó meg minden, de szerintem nem sok az az adás amit ők találtak ki. szinte mindent külföldről szedtek.
és azt sem értettem soha, hogy miért van Magyarországon RTL Klub, és Németországban RTL Channel. valaki koppint ;D :))
De szerintem az a bajotok hogy be meséltéket magatoknak hogy a TV2 szar, s az RTL milyen jó. S most meg kritizáljátok.
Na mindegy. Rendezzetek jobb tehetségkutatót s akkor kötekedjetek a Megasztárral. ;D ..
<Clau bemondja h akkor nézzük meg azeddig elhangzott dalok kisfilmjét és utána "ja még nem nézzük, mert nincs készen!">
És akkor mivan? Élő tehetségkutató, adódhatnak hibák.
Mi volt akkor mikor az X-Faktorba LilC fellépett, s nem nyílt ki a fal?? S az egésztet elcseszte, későre kezdte el s azt sem tudta mit csináljon. Azt már senki sem említi meg csak a Megasztárba keressük a hibát? Szerintem nem a Megasztár szánalmas hanem Ti :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!