Nagyon gáz ez a helyzet? Már így alakult nem tudok mit csinálni
Figyelt kérdés
mennem kellesz nyári gyakszira, (életemben először) szerencsére csak 3 hetet. viszont az a nagy helyzet hogy több turnusba osztottak be minket, és nekem július 6.tól kell mennem 24.ig. nagyon rosszul lett ez megoldva igaz? nyugtatgattam magam hogy még ott van az augusztus is szünetnek, meg még akkor is meleg van, de akkor is...pont a júliusom menjen rá erre, nyár közepe...2009. jún. 13. 21:13
1/5 anonim válasza:
mi a kérdés?
ja, hogy gáz-e a helyzet....az...
most jobb?
2/5 anonim válasza:
És szerinted ha dolgozni fogsz, lesz nyári szüneted?
3/5 anonim válasza:
Augusztusban van a legmelegebb, jó az, nem?
Akkor biztos nem fogsz megfázni. :)
4/5 anonim válasza:
én is voltam júliusban gyakorlaton, túléltem.. mellette még kresszre is jártam rögtön utána
5/5 anonim válasza:
jajj ne is monnd... jövőre nekem is kell:S nemtom hogy meek hegyalja fesztre... egyébként engem csak az ösztöndíj vigasztal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!