Mit tegyek a cigányok ellen?
Semmit nem lehet velük csinálni,sztem a második válaszoló módszere a legjobb!!És a legfontosabb a határozottság!!
De igazából ezzel nem nekünk kéne foglalkozni,hanem a rendőrségnek
Ha ilyen van kihívod őket,és igen is azt kéne,hogy az ilyet jól szarrá verjék gumibottal!!Az állatokat csak így lehet nevelni,régen is így csinálták,nem is volt velük semmi gond soha..ennek az új neolibsi hányadéknak a mániája a "szegény elnyomott kissebbség" féle hülyeség és társai
Velem is volt ilyen hála istenek csak volt.
Velem is ez volt hogy nyúlkált a rohadt sz@rházi a zsebembe de csak ha ketten voltak az volta dúrva hogy amikor egyedül volt csak simán elment volna mintha nem is ismerne suliba tesi öltözőbe beszóltam neki hogy ne nézel te csicska mert különösebben én nem féltem tőle csak amikor többen voltak és amikor öltöztem volna át alsógatyába voltam és körbe álltak 7 én és akkor keménykedett és be vágott, egyet ezzel legalább elértem hogy kirúgták a suliból,de ez nem ért véget ugyan úgy az utcán ment elvette a pénzem és egyik nap sarkamra álltam azt vártam meik nap látom meg és ha van valaki vele ha nem ha rám emeli a kezét ugy megverem hogy lefosss@ a vér de elöb megpróbálom nyugodt módszerekkel. Kb 1honapra rá ismét összefutottam vele pont haverral voltam meg ö is egy másik büdös cigánnyal haveromtól má egyből kunyizta a pénzt és én mondtam hogy én adjál neki erre elkezdtek keménykedni és hála istenek nyugodt módszerrel eltudtam intézni csak annyit mondtam nincs pénzem ha lenne se adnék nektek na császtok és elráncigáltam magammal a haverom. Ennyi kellet hogy lerázzam, azóta is szoktam látni akkor is oda jön hogy adjak pénzt vagy megver én csak határozottan mondom hogy nincs és elmegyek. Remélem segíthetem Üdv Persze ugy gondoltam a megverést hogy elkezd keménykedni és ad egy pofont és nem számitanará hogy vissza ütök és akkor orba b@szom izomból és távozok
Szerintem fogjál össze a haverjaiddal és verjétek szét☺
És megfenyegeted hogyha még1szer odemegy hozzád akkor még durvábban szét lesz verve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!