Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek a cigányok ellen?

Mit tegyek a cigányok ellen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista, és semmi bajom nincs a kisebbséggel, de gyűlölöm az olyanokat akik rettegésben tartanak embereket, nem rég oda jött hozzám egy ilyen kisebbségi gyerek és és nekem szabályosan el kezdett remegni a térdem, szó szerint nagyon féltem és adtam neki cigit utána még utánam futott aztán mivel félek tőle adtam neki tűzet mert kért de az gyufa volt és kivetett mindent a zsebemből mert hogy hátha van öngyújtóm, de nem volt de volt rágóm és azt mondta hogy ha oda adom neki akkor vissza adja a gyufámat, de ha meg nem adok neki cigit vagy konkrétabban nem teljesítem amit kér akkor meg ver! nem csak engem akárkit. mit csináljak, adjatok segítséget kérlek titeket!

2012. márc. 23. 18:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
*18:38
2012. márc. 27. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Semmit nem lehet velük csinálni,sztem a második válaszoló módszere a legjobb!!És a legfontosabb a határozottság!!

De igazából ezzel nem nekünk kéne foglalkozni,hanem a rendőrségnek

Ha ilyen van kihívod őket,és igen is azt kéne,hogy az ilyet jól szarrá verjék gumibottal!!Az állatokat csak így lehet nevelni,régen is így csinálták,nem is volt velük semmi gond soha..ennek az új neolibsi hányadéknak a mániája a "szegény elnyomott kissebbség" féle hülyeség és társai

2012. márc. 30. 23:12
 13/22 anonim válasza:
93%
Először is jó, ha ezt tudod: a cigányok olyanok mint a kutyák, megérzik, ha valaki fél tőllük, ahogy azt is ha nem. Mindig magabiztosan kell szembe nézni vele, velük. Az már rég rossz, ha leállsz vele beszélgetni. Az is használ, ha azt mondod, hogy "gyere van nálam fegyver" és benyúlsz a zsebedbe, persze ezt csak akkor ha meg akarna támadni vagy azt mondja meg ver. Nem valószínű, hogy hősködni fog mivel nem lát át a zsebeden nem tudja, hogy mi lehet nálad. A legjobb ha tényleg van nálad valami(bicska, paprika-spray, szike, kis olló, kis villa, (a leghasznosabbat most nem írom ide)) ezek akkor jöhetnek jól, ha többen vannak és kinéz ék maguknak. Állj ki magadért, ne legyél csicska. Jobban bele gondolsz egy aljadék koszos kissebbségitől félsz. Persze tudom én, hogy a törvény rendesen védi őket, meg ha bajba jutnak előszeretettel használják a rasszista varázsszót. Engem is raboltak már ki amiből sokat tanultam előbb utóbb ezen mindenki átesik. Mikor már a zsebedbe nyúlkál az de jogosít arra, hogy kárt tegyél benne az én nézetem szerint. Itt van mégy egy jó tanács. Ha épp cigizel és akkor talál be, nyugodtan nyomd el a szemébe a cigit, persze gyorsan kell csinálni és erősen. Rendesen meg fog lepődni. Ugyan ez működik kulcsal, villával még akár hüvelykujjal is. A lényeg a gyorsaság. Utána érdemes angolosan távozni, ki a fütyi akar rendőrségi ügyet. Remélem segítettem..
2012. ápr. 10. 09:53
 14/22 anonim válasza:
90%
Elnézést a sok helyesírási hibáért, gyorsan írtam ipadről.
2012. ápr. 10. 09:59
 15/22 A kérdező kommentje:
semmi baj nem az a lényeg, köszönöm a tanácsokat. :)
2012. ápr. 10. 19:37
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Öld meg mindet! :DDD
2012. máj. 22. 21:58
 17/22 anonim válasza:
65%

Velem is volt ilyen hála istenek csak volt.

Velem is ez volt hogy nyúlkált a rohadt sz@rházi a zsebembe de csak ha ketten voltak az volta dúrva hogy amikor egyedül volt csak simán elment volna mintha nem is ismerne suliba tesi öltözőbe beszóltam neki hogy ne nézel te csicska mert különösebben én nem féltem tőle csak amikor többen voltak és amikor öltöztem volna át alsógatyába voltam és körbe álltak 7 én és akkor keménykedett és be vágott, egyet ezzel legalább elértem hogy kirúgták a suliból,de ez nem ért véget ugyan úgy az utcán ment elvette a pénzem és egyik nap sarkamra álltam azt vártam meik nap látom meg és ha van valaki vele ha nem ha rám emeli a kezét ugy megverem hogy lefosss@ a vér de elöb megpróbálom nyugodt módszerekkel. Kb 1honapra rá ismét összefutottam vele pont haverral voltam meg ö is egy másik büdös cigánnyal haveromtól má egyből kunyizta a pénzt és én mondtam hogy én adjál neki erre elkezdtek keménykedni és hála istenek nyugodt módszerrel eltudtam intézni csak annyit mondtam nincs pénzem ha lenne se adnék nektek na császtok és elráncigáltam magammal a haverom. Ennyi kellet hogy lerázzam, azóta is szoktam látni akkor is oda jön hogy adjak pénzt vagy megver én csak határozottan mondom hogy nincs és elmegyek. Remélem segíthetem Üdv Persze ugy gondoltam a megverést hogy elkezd keménykedni és ad egy pofont és nem számitanará hogy vissza ütök és akkor orba b@szom izomból és távozok

2012. jún. 22. 22:23
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Én gázspray-t javasolnék, tartható engedély nélkül közterületen, ha megfelel néhány kritériumnak. Ha kartávolságra kerül, akkor szórjad neki, a szemeibe, szájába, orrába, kb. olyan érzés, mintha parázzsal szórták volna meg az arcát, miközben tüzes levegőt akarna lélegezni, nem fog ráérni veled foglalkozni.
2012. dec. 13. 16:29
 19/22 anonim válasza:
Én nem tudom, ti hol éltek, de amikor rám kötöttek ezek a tetvek, én azonnal rendőrt hívtam. Úgy söpörtek el onnan mint a vihar., meg persze elnézést kértek...
2014. ápr. 18. 15:06
 20/22 anonim válasza:

Szerintem fogjál össze a haverjaiddal és verjétek szét☺

És megfenyegeted hogyha még1szer odemegy hozzád akkor még durvábban szét lesz verve

2016. aug. 30. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!