Milyen védekezési módok vannak a cigányok ellen?
Előszöris. Ha úgy érzed, hogy át akarják venni a hatalmat a rendes emberek felett, ne késlekedj cselekedni!
Előzd meg! Ha kötekednek, először a rendőrségnél próbálj segítséged kérni, majd pedig jöhetnek a barátok, ismerősök, haverok. Ne tűrje senki sem a lopást!
Remélem sikerül megoldani.
szerezz be egy gázriasztópisztolyt, kérj rá viselési engedélyt és töltsd tele PV-vel - ha a tárcád engedi, mert nagyon megéri
a másik meg, hogy igaza van az egyik előbbi válaszolónak, ne hagyjátok őket lopni stb, szóljatok a rendőrségnek állandóan, bármiért, a legkisebb dologért is hívjátok a rendőrséget, ha csak a környéken ólálkodnak már azért is, hogy gyanús alakok, stb, hogy elegük legyen belőle a rendőröknek is, azt nem tehetik meg, hogy nem mennek ki, és mostanában előfordult már párszor, hogy a rendőrnek levegőbe kellett lőni, mert ez már nem állapot, amit a dzsipszik megengednek maguknak...
Én éltem a nyolc legzűrösebb részén. Elmondom a taktikámat: jóban voltam velük. Szépen udvariasan köszöntem a lépcsőházban, néninek segítettem felcipelni a cuccot, megengedtem a gyerekeknek, hogy megsimizzék a kutyám, mivel kutya sétáltatás közben a prostikkal is minden nap találkoztam, hamar köszönő viszonyba kerültem velük is.
Soha nem esett bántódásom, sőt a kocsimra külön vigyáztak, mert egy beszélgetés alkalmával szóba került, hogy előfordulnak kocsitörések a környéken, és ígérték, hogy szólnak a tesóknak, hogy az enyémre vigyázzanak.
Két évet éltem köztük a paneldzsungelben, és egyetlen egyszer fordult velem elő, hogy belémkötöttek, de akkor is inkább csak viccelődtek. Amőgy a többségük messziről kiskeziccsókolomozott ha meglátott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!