Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen védekezési módok...

Milyen védekezési módok vannak a cigányok ellen?

Figyelt kérdés
szeretnék tippeket kérni cigány terror megelőzésére. van ebben a városban rengeteg cigány, és azoknak a 90%-a terrorizál eg csomó mindenkit. de nem csak a terror megy, hanem a lopás, a beszólás és stb. tippeket kérek:
2010. nov. 6. 19:14
 1/5 anonim válasza:
100%

Előszöris. Ha úgy érzed, hogy át akarják venni a hatalmat a rendes emberek felett, ne késlekedj cselekedni!

Előzd meg! Ha kötekednek, először a rendőrségnél próbálj segítséged kérni, majd pedig jöhetnek a barátok, ismerősök, haverok. Ne tűrje senki sem a lopást!

Remélem sikerül megoldani.

2010. nov. 6. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Sárkány ellen sárkány fű, cigány ellen bőrfejű...
2010. nov. 6. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerezz be egy gázriasztópisztolyt, kérj rá viselési engedélyt és töltsd tele PV-vel - ha a tárcád engedi, mert nagyon megéri

a másik meg, hogy igaza van az egyik előbbi válaszolónak, ne hagyjátok őket lopni stb, szóljatok a rendőrségnek állandóan, bármiért, a legkisebb dologért is hívjátok a rendőrséget, ha csak a környéken ólálkodnak már azért is, hogy gyanús alakok, stb, hogy elegük legyen belőle a rendőröknek is, azt nem tehetik meg, hogy nem mennek ki, és mostanában előfordult már párszor, hogy a rendőrnek levegőbe kellett lőni, mert ez már nem állapot, amit a dzsipszik megengednek maguknak...

2010. nov. 6. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Én éltem a nyolc legzűrösebb részén. Elmondom a taktikámat: jóban voltam velük. Szépen udvariasan köszöntem a lépcsőházban, néninek segítettem felcipelni a cuccot, megengedtem a gyerekeknek, hogy megsimizzék a kutyám, mivel kutya sétáltatás közben a prostikkal is minden nap találkoztam, hamar köszönő viszonyba kerültem velük is.

Soha nem esett bántódásom, sőt a kocsimra külön vigyáztak, mert egy beszélgetés alkalmával szóba került, hogy előfordulnak kocsitörések a környéken, és ígérték, hogy szólnak a tesóknak, hogy az enyémre vigyázzanak.

Két évet éltem köztük a paneldzsungelben, és egyetlen egyszer fordult velem elő, hogy belémkötöttek, de akkor is inkább csak viccelődtek. Amőgy a többségük messziről kiskeziccsókolomozott ha meglátott.

2010. nov. 8. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
hát én valahogy nem akarok talpnyaló lenni a cigányoknál, de azért kösz
2010. nov. 9. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!