Menjek-e ma este kocsmába vagy ne?
Figyelt kérdés
3 éve nem voltam, s nem is rúgtam be; s most úgy gondoltam hogy bebaszok mint az albán szamár.2009. jún. 13. 19:27
1/10 A kérdező kommentje:
26/F
2009. jún. 13. 19:28
3/10 anonim válasza:
Nem muszálj minden áron.....én legalább is leginkább otthon intézem ezt nyugiban.......néhány sör, vagy fröccs beszerzése, néhány jó film, vagy átjönnek a haverok zenélni, ilyenek...............szíjja a bagófüstöt, akinek két annyja
van!
34/F
4/10 anonim válasza:
Elviszel magaddal engem is???:D:D
5/10 anonim válasza:
Ne menj, mert a holnapi kérdésed az lesz hogy
"mi jó másnaposság ellen".
Hidd el nem éri meg!
6/10 anonim válasza:
Hát ha örömmel várod a hányást, fejfájást, netán a gyomorégést és még a kocsmáros zsebét is tömni akarod, akkor feltétlen menj el. De ha a feleséged /édesanyád/ kiborul egy részeg szamár hazakollogása után, akkor ne menj!!!
7/10 anonim válasza:
Full bebaszni nem éri meg, mert a másnaposság nem kellemes. De mértékkel szalonspiccesre vagy egy fokkal jobban inni néha nem árt, és talán a másnapot is túléled.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Akkor bebaszni nem fogok, csak egy apróságot nem mondtam még: barátnőm szakított velem, együtt éltünk, s most haza költöztem, s kell valami ami egy kicsit kiüt hogy ne gondoljak rá...
De jöhet bárki! :D
2009. jún. 13. 20:14
9/10 anonim válasza:
Oké megyek:D:D
Hol mikor találkozunk?:D
10/10 anonim válasza:
Akkor tesó megyek én is,hasonló a cipő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!