Konduktor legyek, menjek esetleg külföldre hotelt üzemeltetni ( tehát, hogy az én tulajdonom lenne ) vagy a NASA -nál dolgozzak?
Melyik hoz több keresetet 1 hónapra? Melyiknél kell kevesebbet dolgozni? Melyikre megyek többel, melyik a hasznosabb? Melyikért érdemesebb tanulni? :)
VÉLEMÉNYEKET!! :)
Puszika nektek, és előre is köszi a válaszokat! :) *-* (L)
Hotel.
Felveszel egy igazgatot aztan hetente/havonta ranezel h nem loptak-e szet mindent...
Persze ehhez ahogy az elso is irja kell egy nem kicsi toke es eleinte sok munka van vele amig beindul.
Konduktor- felvi elos mondata: egesz napos munka. Meg ez a legrealisabb es jol keres foleg kulfoldon.
NASA: kokemeny munka mire eljutsz oda. Nem tudom mennyire latogatod az oldalt en eleg sokat. Utanaolvastam h a jelenlegi asztronautaiknak milyen vegzettseguk van es nem kis emberek vannak ott... Kutatok, katonai ormesterek/pilotak ilyenek.
Aki roldi dolgozo az meg vagy nagyon pro informatikus, vagy fizikus stb. Ott hatalmas koponyak vannak. Tehat nem egy lazulos melo mire eljutsz oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!