Facebookra van valami olyan program, amivel meg tudom csinálni, hogy automatikusan, folyamatosan megosszon egy bizonyos dolgot?
na nem azért de az ismerőseid meg le vannak szarva?
egész nap azt lássák hogy te 1 milliószor megosztasz egy valamit.
én tuti letiltanálak a pi csába ha ezt csinálnád és az ismerősöm lennél.
1. Nem vélemény kértem.
2. El tudom rejteni, hogy csak én lássam, és akkor másoknak nem szúrja a szemét. Meg amúgy is, ha nem tetszik valakinek, lehetősége van törölni. De elvileg az én profilom, azt rakok ki rá, amit akarok, nem az ismerőseim mondják meg.
Talán nem látod át, hogy az ilyen miről szól. Nem elég hogy hatalmas ingyen felület reklám szempontjából az oldal, nem elég hogy az emberek maguktól is minden sz*rt megosztanak, ezek a cégek-vállalatok-akárkik még direkt versenyhelyzetet is teremtenek hogy a sok szerencsétlen ingyen reklámhordozóvá váljon. Utána meg kiszúrják a szemed valamivel, hacsak nem olyan sunyik hogy egy beépített ember "nyer", így a bevillantott cél végül semmis, mert ugyan van nyertes, csak nem az aki megosztotta ezeket, hanem ők.
Ma már vannak olyan pofátlanok is, amik nem csak a megosztásért díjaznak, hanem még magasra is teszik a lécet azzal, hogy csak több tízezer rajongó esetén "adnak" valamit. Ha ez még határidőhöz sincs kötve, akkor lehet hogy néhány ezer reklámfelületet úgy szereznek, hogy cserébe semmit sem kell adni.
És végül az sem utolsó szempont, hogy az oldal szabályai alapján tilos nyereményjátékot szervezni, és főleg like vagy megosztás feltételéhez kötni. Téged nem vonnának felelősségre, csak a készítőt, de akkor is lehet a semmiért törted magad. Ahhoz pedig nem kell láthatóvá tenni a megosztást, hogy letiltson az oldal. Ahogy elkezdesz bármiből is floodot indítani, az oldal kapásból lekapcsol hetekre is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!