Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem ég a zippo benzines...

Miért nem ég a zippo benzines gyújtóm?

Figyelt kérdés
van benne benzin raktam bele új tűzkövet kanóc is új van bene én ara gondolok , hogy a tűzkőkerék az a nagy amit lekel görgetni hogy tüzkő adjon szikrát a kanócnak és kicsit elvan kopva nem nagyon csak kicsit az lehet hogy az miat nem gyullad be csak szikrázik és ne mkap lángra a kanóc?
2009. jún. 11. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nedves (benzines) a kanóc? A szikrának elégnek kell lennie.
2009. jún. 11. 22:15
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nem szoktam nézzegetni hogy benzines e a kanóc de tőltök bele rendesen bennyát
2009. jún. 11. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Látod! Megírták korábban, hogy tönkrevágod a sebbenzinnel! Ugye-ugye?

:D

2009. jún. 11. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:
milyen sebbenzin zippo benzint tőltök bele
2009. jún. 11. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Az másik kérdés, én vagyok a "sebbenzines"
2009. jún. 12. 10:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Nah akkor senki nem tugya milehet a baj?
2009. jún. 12. 15:08
 7/9 anonim válasza:
szedd szét teljesen(kanóc, tűzkő, vatta) mosd ki a csap alatt meg fültisztító pálcát benzinezd meg és azzal pucold át főként a kanóc környékét, vegyél 1 csomag 100%os pamut vattát meg ha gondolod 1 új kanócot is (kb 250ft trafikban)rakd össze az új vattával és kanóccal és szerintem jó lesz.
2009. júl. 13. 11:55
 8/9 anonim válasza:
Nézd meg jól a benzined, mert vannak hamis illetve álcázott termékek is a piacon. Nekem például egy Zippd benzint sikerült vásárolnom (ráadásul márkakereskedőtől), ami megszólalásig Zippo. Színe, szaga egyezik csak épp nem akar meggyulladni, meg két nap alatt kifogy a gyújtóból. A márkakereskedő már kicserélte a komplett belső részét (tokostul, vonóstul), mert az első amivel vettem egyátalán nem égett. 3 hónap alatt sikerült rájönnöm a trükkre, a flakonon a "D" betűt nagyon elegánsan "O"-nak álcázták, szóval nekem ez volt a problémám.
2011. aug. 12. 07:40
 9/9 Kisdinnye22 válasza:
Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy a kanóc közel van a szikrakőhöz.sok kanóc van kint mindenbizonnyal. De azért adjál neki rendesen benzint.
febr. 29. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!