Álom vagy valóság?
Elhiszem neked! én 13éves fiú vagyok, és már énis többször tapasztaltam azt, hogy ugye éjszaka elaludtam, és tudtam azt h alszok de valahogy mégis úgy éreztem, mintha ébren lennék, és se beszélni, se mozdulni nem tudok.... vagyis szavakkal nemhiszem h le lehet ezt írni... ezt tapasztalni kell. de amikor egy ilyen "álomból" felébredek, akkor az olyan jó érzéssel tölt el, h végre ki tudom nyújtani a kezem, stb...
Nagyon fura dolog...
Utolsó vagyok:)
Ma kérdezgettem ismerősöktől erről a dologról, és az egyik 15 éves lény (nem is gondoltam volna róla) elmagyarázta nekem, hogy hogy lehet elérni ezt tudatosan.
Annyit kell csinálni, hogy lefekszel egy pozícióban, és lehunyod a szemeidet. Közben ne mozogj és maradj éber, tehát ne aludj el. Kis idő múlva elkezdessz hallucinálni és hangokat fogsz hallani. És ez az a pont, amikor a tested már alszik, de elmében ébren vagy. És itt már akármennyire is akarsz, se beszélni, se mozogni nem tudsz.
Itt tulajdonképpen az agyadnak az a része már "alszik" amelyikkel látsz, szagolsz, hallassz, tapintassz és ízlelsz, valamint az a rész is amelyikkel mozogsz, vagyis az izmaidat irányítod.
Ugyanakkor azt is mondhatnánk, hogy félálomban vagy.
Szerintem én ki fogom próbálni:D:D
Cs mondom, arra figyelj, h a szemed legyen lehunyva, és ne mozogj, de ugyanakkor maradj ébren:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!