Kiborultam! Mit tegyek?
Egy 13 éves lány vagyok. Van egy 6 éves öcsém, és teljesen ki vagyok borulva tőle... Ő egész nap a gép előtt ül és ha mondják nemi hogy jöjjön ki, leül a tévé elé. Engem pedig már azért lekiabálnak hogyha az íróasztalomon 4 dolognál többet hagytam kinn (mert hogy akkor mekkora kupi van) Hetente egyszer kérdezem meg hogy gépezhetek-e, és erre vagy az a válasz hogy nem, és utánna keres egy kifogást, vagy az hogy egy nagyon keveset. Ekkor az öcsém megkérdezi anyát hogy ő gépezket-e és természetesen nekem ki kell jönnöm a gép elöl, mert hogy ő a kisebb! Hogyha ő nem rakja el a ruháit akkor engem szidnak le érte, hogy milyért nem tettem el hejette! ő pedig elkezd rajtam nevetni! Hogyha pedig már elegem van akkor elkezdek kiabálni vele, malyd ő rögtön szalad anyához ezt elmondani, persze úgy, hogy az egészet eltúlozza, aztán jön a szobafogság...
KÉRLEK SEGÍTSETEK VALAMILYEN ÖTLETTEL!!
Nagyon sokat nem tudsz tenni 13 évesen.
Akármit csinálsz,akkor is az lesz amit anyudék mondanak.
De tanulhatnál jobban.
milyért
hejette
malyd
borzalmas az írásod...inkább tanulj,és pár év múlva meg a jó tanulmányi eredményért kérhetsz valamilyen ünnepre egy gépet magadnak is.Addig meg tűrjél.Az öcséd csak 6 éves,ő még nagyon gyerek,és jelen pillanatban ő a kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!