Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a nagy amerikai álom?

Mi az a nagy amerikai álom?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép ház, család, jó munka. ;)
2009. jún. 9. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítem az első választ: siker és vagyon
2009. jún. 9. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:
ennyi?! azt hittem valami mittoménmien komoly dolog. köszi a válaszokat. (A sóherek..:D)
2009. jún. 10. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idillikus kép, és szinte soha nem jön össze mind. Csak az egyik, max 2.
2009. aug. 24. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Azok az emberek, akik nem az USA-ban élnek csak az amerikai álom-ra gondolnak.

Fogalmuk sincs, hogy mit jelent Amerikában élni.

Az amerikai embereket az állam befolyásolja/irányítja.

Egy amerikai embernek ez az élet:

Leérettségizni, aztán egyetemre menni. Szeretne feleséget/férjet. Venni egy házat. Felnevelni egy-két gyereket. Dolgozni, hétvégén is. (Ugyanis szombaton dupla, vasárnap tripla fizetést kap.) Szolgálnia a hazáját. Ha nyugdíjas lesz, akkor Floridába költözni. (Floridában vannak a legjobb jogszabályok, törvények a nyugdíjasok számára. És ott 18 fok alatti hőmérséklet sosincs, ugyhogy nem kell fizetni fűtést.)

ENNYI!

Egyetlen céljuk, hogy egyszer az életükben Hawaii-n nyaraljanak.

Az állam bebeszéli nekik, hogy az a jó, ha dolgozol. Az a jó, ha szolgálod a hazádat. Teljes burokban élnek.

A boltokban árulnak zsírmentes ásványvizet. Dupla áron, mint a simát. És az amerikai mit csinál? Megveszi a "zsírmenteset".

Én csak azt nem tudom, hogy az USA miért nagyhatalom.

Az USA több milliárd dollárral tartozik Oroszországnak és Japánnak.

Ennyit a nagy amerikai álomról, és az amerikaiakról.

2009. aug. 25. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző mesélj már erről bővebben!Érdekes.
2010. ápr. 3. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
a nagy amerikai álom, az az amit az amerikai filmekben látsz. hogy van egy nagy ház, két gyerek, munka, apafia foci, anyalánya női dolgok, stb.
2010. júl. 6. 00:45
 8/10 manchester10 ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem tartoznak a ruszkiknak és a japcsiknak nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget :/

De viszont az Amerikai álomban hinni kell és úgyis csak annak sikerül aki hisz benne...:)

2011. márc. 19. 14:14
 9/10 anonim válasza:
És helyesen is teszik ahogy azt nevelik beléjük hogy szolgáld a hazát ott büszkék az emberek az ország zászlajára ott azt nézik ki aki nem rakja ki a házára a zászlóz mig nállunk?? nálunk hülyének nézik az embert ha netán a hazája zászlaját kirakja ...
2011. márc. 27. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy az USA nem tartozik senkinek.

Nos, az USA GDP-jének 50-60%-ával tartozik (ami, ha csak az 50%-ot vesszük, akkor 7200 milliárd dollár!!).

Az már mindegy, hogy kinek. A lényeg, hogy tartozik.

2011. márc. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!