Mi az a nagy amerikai álom?
Azok az emberek, akik nem az USA-ban élnek csak az amerikai álom-ra gondolnak.
Fogalmuk sincs, hogy mit jelent Amerikában élni.
Az amerikai embereket az állam befolyásolja/irányítja.
Egy amerikai embernek ez az élet:
Leérettségizni, aztán egyetemre menni. Szeretne feleséget/férjet. Venni egy házat. Felnevelni egy-két gyereket. Dolgozni, hétvégén is. (Ugyanis szombaton dupla, vasárnap tripla fizetést kap.) Szolgálnia a hazáját. Ha nyugdíjas lesz, akkor Floridába költözni. (Floridában vannak a legjobb jogszabályok, törvények a nyugdíjasok számára. És ott 18 fok alatti hőmérséklet sosincs, ugyhogy nem kell fizetni fűtést.)
ENNYI!
Egyetlen céljuk, hogy egyszer az életükben Hawaii-n nyaraljanak.
Az állam bebeszéli nekik, hogy az a jó, ha dolgozol. Az a jó, ha szolgálod a hazádat. Teljes burokban élnek.
A boltokban árulnak zsírmentes ásványvizet. Dupla áron, mint a simát. És az amerikai mit csinál? Megveszi a "zsírmenteset".
Én csak azt nem tudom, hogy az USA miért nagyhatalom.
Az USA több milliárd dollárral tartozik Oroszországnak és Japánnak.
Ennyit a nagy amerikai álomról, és az amerikaiakról.
Egyáltalán nem tartoznak a ruszkiknak és a japcsiknak nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget :/
De viszont az Amerikai álomban hinni kell és úgyis csak annak sikerül aki hisz benne...:)
Valaki írta, hogy az USA nem tartozik senkinek.
Nos, az USA GDP-jének 50-60%-ával tartozik (ami, ha csak az 50%-ot vesszük, akkor 7200 milliárd dollár!!).
Az már mindegy, hogy kinek. A lényeg, hogy tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!