Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátnőm anyját 4-5 éve fenyegetik, rabságban tartják (mindig ott kell aludnia náluk, csicskáztatják, stb)

Minket meg elkezdtek fenyegetni, pl ha nálam alszik a barátnőm, akkor felgyújtják a házam, kijönnek, berúgják az ajtót, este megtámadnak stb...

Ezekből egyből le lehet vágni hogy nem magyar egyedekről van szó.

Több telefonhívás is rögzítve lett, amikben halálos fenyegetés, és egyéb cifraságok vannak...

Mennénk rendőrségre, csak a barátnőm anyjánál van minden bizonyíték a fenyegetésekről, és mi nem tudunk túl sokat róluk.

Az anyja meg fél rendőrségre menni, mert mondták ha el mer menni akkor felkészülhet arra hogy megtámadják a lányait, kirabolják őket, stb...

Mit kéne tennem ?

Rendőrség a bizonyítékok meghallgatása után mit tenne ?

2012. márc. 8. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégis kik tartják rabságban? Ilyen esetben, szerintem rendőrségi védelmet kapnak, de pontosan nem tudom. Jó lenne, ha több részletet le tudnál írni.
2012. márc. 8. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
mondj el mindent a rendőröknek azt is hogy fenyegettek ha oda mész segítenek. vidd el a felvételeket is.
2012. márc. 8. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:

régi ismerős, régen jóban voltak, aztán volt 1 bizonyos sérelem, rákente barátnőm anyjára ez a féreg hogy miatta hagyta el a férje, ezért mostantól ott kell élnie vele büntetésből, ha nem akkor meg számoljon a következményekkel...

mennék én a rendőrségre... de valahogy nem hiszek bennük...

2012. márc. 8. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Bizz bennük télleg teszik a dolgukat. én se hittem bennük de azóta nem ugy látom. nekem 1 éjszaka alatt segitettek
2012. márc. 8. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet holnap bemegyünk barátnőmmel, mert ez már tűrhetetlen !
2012. márc. 8. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!