Ez egy általános iskolás igazgatónak jó lesz búcsúszövegnek? Lent bővebben.
Tehát csütörtökön búcsúzunk a tanároktól,ma tudtam meg,hogy igazgatónőt kell búcsúztatnom.Igazából apum segített megfogalmazni,de azért volt ötleteim nekem is.Mi a véleményetek róla?
Búcsúztató:
Tisztelt igazgatónő,kedves ...... néni!
A 8.a osztály nevében szeretném megköszönni áldozatos munkáját,segítőkész támogatását mellyel elindított minket az élet rögös útján.További sikeres munkájához kívánok erőt,egészséget és kitartást.Szívből kívánom,hogy a jövőben sok-sok hálás diákban,kedves kollégában legyen része.Búcsúzik Öntől a 8.a osztály nevében: .........
(előre is köszi a válaszokat,14/L)
egy picit sablonos,de ha biztosra mentek akkor jó.:)
én valami személyessel kigészíteném..valami tipikus dologgal,ami jellemezte őt a közösen eltöltött idő alatt,meghatározó élmény,emlék vele kapcsolatban..(pl.gyakori szófordulata,cselekedete)de múgy nincs semmi gond a te ötleteddel se.
hát az a baj,hogy nem nagyon ismerem,ezért ilyen saját dolgot beleszőni nem tudok.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!