Mit írjak tanárbúcsúztatóra az igazgatónak? Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Eredetileg mást tanár búcsúztattam volna,meg is írtam neki egy szöveget,de végülis igazgatónőtől búcsúzok.Nem tanított soha,1x volt helyettesíteni kémián(ő is kémia szakos.),de nem tudok róla sokat. 5. éve igazgató.Ötletem sincs,hogy mit írjak,hiszen nem tanított és nem ismerem nagyon...
Nagyon sürgős,mert csütörtökön lesz a búcsúztató és lövésem sincs h mit kéne mondani,légyszi segítsetek!:)
14/L
Előre is köszi a válaszokat!
2009. jún. 9. 15:25
1/2 zsoltiiiiiiiiii válasza:
már régen tetteds fel ezt a kérdést, gondolom akkor a vers is meg lett... ha még emlékszel rá akkor letudnád írni?
2/2 A kérdező kommentje:
Húú, hát fogalmam sincs, mit mondhattam, az egész tanárbúcsúztatóra nem emlékszem :D
2013. máj. 3. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!