Nem tudok dönteni két diákmunka közül. Segítség a választásomban? Ausztria vs. Zalakaros.
Apa ismerettségei útján, bár még csak most leszek 16, de két lehetőségem van a nyári munkára.
Egyik Zalakaros, havi 70000-t keresnék minimum segédpincérként egy vendéglőben.
Másik pedig apa munkahelyén, mivel kávézó és fagyizóban dolgozik Ausztriában, ezért a főnökének be tudna ajánlani, fagyisnak. A nyelvvel nem is lenne gond viszont több érv szól a hazai és több a kinti munkához.
Itthoni: nagyon szeretem anyukám, és hiányozna, és a barátnőm is.(inádom, bármit megtennék érte) viszont harmadannyi fizetés.
Kint: kaland, nyelvtanulás szempontja, önállóság és 'zsebpénzgyűjtés', és nagyon kalandvágyó vagyok, megismerhetném ausztriát meg hasonlók, vonz a kaland, és a fizetééés.. kb. 3x annyi.
Mert mégis két hónap. Egyszerűen nem tudok dönteni, és persze, még három hónap, de április elejéig nekem muszály eldöntenem. Segítségeteket kérem!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!