Fiú-lány barátság ezek után?
Tudom, hogy sok vita van erről hogy létezik-e fiú és lány között barátság...De itt egy külön esetről van szó, amit meg szeretnék kérdezni tőletek. Pontosabban véleményt kérni...
Én 17 vagyok, a lány 14...
2011 nyár elején ismertük meg egymást, én csak azért ismertem meg mert jó fejnek tartottam(/tartom), és nem gondoltam semmi többre mint egy jó barátságra...Lógni vele, ide-oda járni, haverkodni, stbstb...
A lány kb 1 hónap után teljesen belém zúgott, és nem egész 3 hónapig viszonzatlan szerelemben szenvedett, miközben én erről tudtam (a második hónapban), viszont akkor se akartam többet mint barátságot tőle, így hát továbbra barátok maradtunk...Én voltam a legjobb barátja (ahogy mondta). Végül ez az egész megfordult, és én lettem szerelmes belé, kb akkor amikor ő már kiszeretett belőlem. Ez az egész nep jött össze, hogy miért azt most nem elemezném, mert túl hosszú lenne. Itt 1 hétre rá teljesen megszünt a kapcsolatunk, egyáltalán nem komunikáltunk.
Szóval, idáig megtörtént az, amit minden fiú-lány barátság témában emlegetnek (Lehet fiú-lány barátság, de csak egy ideig. Azután valamelyik többet érez).
Kb 3 hónapig egy szót se váltottunk. Nagynehezen, de kezdtem lassan elfelejteni, és valahogy sikerült elkönyvelnem hogy ennek a sztorinak itt vége lett.
Iszonyúan sajnáltam hogy elmondtam neki hogy szeretem, mert nagyon fontos volt mint barát is, és elvesztettem.
3 hónap után a lány rám írt msn-en hogy "Szia! Mizujs feléd? Lehetnénk újra legjobb barátok? :)"
Nagyon meglepődtem..És persze simán rá mondtam hogy igen, miért ne.
Azóta újra legjobb barátok vagyunk, én mostmár nem érzek többet barátságnál. Szerintetek ez így mostmár más tészta? Vagy a lány lelke mélyén mégis csak van valami több mint baráti érzelem irántam?
Nincs pasija, nincs csajom.
Nem jönnék vele össze, mert az után már biztos hogy többet nem lehetnénk barátok se, és nekem így pont jó. Szeretem, de csak baráti szeretetből.
Igazábol ezt a kérdésd azért tettem fel mert nem szeretnék pofára esni hogy teljesen megbízzak benne, elvárásokat tegyek fel (nem, semmi szerelemhez kapcsolatos, csak annyi hogy vissza kapjam a baráti tiszteletet olyan mértékben amennyit én nyújtok neki) és ne kapjam meg őket...
Bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikeredett. Remélem azért szakítatok rám egy kis időt és dobtok 1-2 választ :)
Köszi előre is!
Én majdnem ugyanezt megtapasztaltam, amit te.
De visszaállt a barátságunk.
Ne hidd el a sok macsó dumáját, hogy az ellenkező neművel csak partnerkapcsolat lehet. Így mindketten túl vagytok a szerelmen, szóval hajrá!
Értem, köszi :)
Pont ez érdekelt, hogy ha túl vagyunk rajta akkor mi a helyzet :)
üdv
Gondoltam kíváncsi vagy egy lány véleményére.
Mi sosem felejtünk. És Ő sem fogja elfelejteni, ahogy gondolom Te sem. Amit leírtál infót, abból arra következtetek, hogy elég jóban voltatok, és most is vagytok. Az igazi barátságra nincs kihatással semmilyen szünet, és ha így el tudtátok "felejteni" egymást, akkor igaziból nem is voltatok szerelmesek. (nem ismerem a valós tényeket) Az elég szerencsés, ha ugyanúgy barátként folytatjátok, mint eddig, és nincs feszélyezve köztetek a légkör. Még hozzáfűzném, hogy szerencsés vagy, ha ilyen barátra találtál, aki még 3 hónap után is akarja folytatni a barátságot. Még a történtek ellenére is.
Nem tudom, hogy ebből Neked mennyi volt hasznos, csak leírtam a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!