Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Youtube-on saját csatorna?

Youtube-on saját csatorna?

Figyelt kérdés
Muszály volt csatornát csinálni ahhoz hogy hozzá tudjunk szólni egy-egy videóhoz, és idegesít hogy a csatornámon mindenki láthatja hogy én miket nézek, persze nem kell semmi rosszra gondolni, de akkor is zavar. Szóval meg lehet azt csinálni valahogy hogy mások ne tudják, hogy én miket nézek?.
2012. márc. 4. 18:08
 1/3 Theorba ***** válasza:

Miből gondolod, hogy mások is látják az aktivitásodat?

Lépj rá a YouTube-ra, de ne lépj be, és keresd meg magad idegenként. Vagy keress meg bármit. Nem fogod látni, ki mit csinál. Hogy is néznénk ki.

Azt hiszem, az téveszt meg, hogy belépve(!) valóban látod a saját történetedet.

2012. márc. 4. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
de igen látom!! bárkinek a nevére rákattintok lehet ltni hogy miket nézeget!! nézd meg ! :O o.O
2012. márc. 4. 18:34
 3/3 Theorba ***** válasza:

Csinálnál kérlek egy képernyőfotót és felrakva belinkelnéd?

Én még csak kezdő vagyok (20 éve Machintosh-ozok), de nem találom azt a bizonyos gyenge pontot.

2012. márc. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!