Mit szoltok a Penny Market-es botrányhoz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 19:11
11/18 anonim válasza:
Ráadásul nem ez az egyetlen lepontozós kérdés,de ez mire jó????!!!
12/18 anonim válasza:
Pécsen a Zsolnay úti Pennyben is 10 perc alatt elfogyott a sajt, pedig a raktárból osztották egyesével. Volt verekedés is, egy roma férfi soron kivül akart sajtot szerezni mondván hogy gyerekkel van, ezen összeverekedtek a biztonsági őrrel. Végül jöttek a rendőrök és kivezették az illetőt a boltból (sajt nélkül)
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez a baj a mai társadalommal. Ez nem csak nálunk figyelhető meg. Van egy kis akció, kedvezmény, ajándék, rohannak ezren vásárolni. Akik ezzel foglalkoznak tudják ezt, és nem szégyellik bevetni ezeket a trükköket. én nem voltam, nem is mennék egyszer sem ilyen akciókor. Ez egy jó kis reklámfogás volt, meglett a hatása. A csapból is a Penny folyik, meg a botránya de legalább ingyen reklám van nekik, milyen olcsó ott minden. Megnézném az elkövetkezendő napokban mennyivel emelkedik a vásárlási kedv ezekben a boltokban.
14/18 anonim válasza:
Szégyen, de ez van! Nálam a Penny már régen leírta magát. Még régebben jártunk oda, de hogy egy egyszerű hétvégi bevásárlás is egy órát vett igénybe... Volt, amikor úgy csináltuk, hogy bementünk, egyikünk beállt a sor végére, a másik meg összeszedte a dolgokat. Mire meglett minden, még álltunk a sorba, hogy fizethessünk... Egyébként ugyanez a tömeghisztéria van minden egyes alkalommal, ha valahol egy új hipermarket nyílik, "fantasztikus" akciókkal. Emlékszem, amikor nyílt Szegeden a Lidl, közelharcot vívtak már kint a parkolóban a kocsikért!
15/18 anonim válasza:
nem is kezditek el szidni a kérdezőt? A cigány nem fogja megvenni az olcsó sajtot sem mert ha van egy kis pénze abból alkoholt vesz a ge.i
16/18 anonim válasza:
A penny nem most nyílt már 13 éve
17/18 anonim válasza:
1. Szerintem a romák minősítik önmagukat....
2. Szerintem a lepontozós az egy olyan lehet, aki verekedett és hőbörgött a boltban.
18/18 anonim válasza:
szerintem szánalmas,legyen akármilyen szegény is az ember,nem viselkedünk állatok módjára ,hogy sporoljunk néhány száz forintot a sajton..te atya úr isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!