Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Talán egy kopogószellem lenne?

Talán egy kopogószellem lenne?

Figyelt kérdés
Néha különös dolgok történnek a ház körül. Mint pl. tegnap este is! Körübelül hajnal három fele valaki vontatottan kopogott a terasz ajtó ablakán. De senki nem volt ott. És a kertben is húztak akkor valamit,lehetett hallani. De senki nem volt kint akkor! A kutya se ugatott. Sőt,utána a nővére ezzel kapcsolatban álmndoott! Mi lehet ez? Volt veletek hasonló? Tudtok segíteni,vagy valami hasonlót? köszi előre is a válaszokat!És ezek csak este történnek ( kinti mászkálás,kopogtatás,lépcsőrecsegés)! Köszi!
2009. jún. 8. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

húú engem is érdekel de most h menjek el átöltözni??:D

am.szerintem is lehetett valami kábel vagy faág vagy lehet nem az ablak felöl jött csak ugy tünt és messzebb volt. de lehet h annyira féltek h beképzelitek, mostmár énis félek (föleg attol h ienek miatt fogok este félni:DD)

2009. jún. 9. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:

velünk hasonló történt kb fél órája ülünk anyuval szobába és valami dübörgött a padláson mintha ember rohangálna fent persze egyből kimentünk de semmi,zárva voolt padlásajtó szóval nemtudjuk mi lehetett mindenesetre megijedtünk:S

és hát most utána néztem neten meg itt gyakorin is..

és elolvastam poltergeist-el kapcsolatos dolgokat de nem hinném h nekem vmi lelki problámám lenne...

2009. dec. 6. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem merek jobban belemerülni a témába, mert este rosszakat álmodok.

De ilyen velem is szokott lenni. Hazaérek, kopogást hallok, néha lépéseket, valami csattan... Persze lehet azért, mert öntudatomon kívül ezeket magam idézem elő... főleg, ha eléggé feldúlt állapotban vagyok, akkor pláne hallom mindezeket

2010. ápr. 9. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
hát igen....ez nem a kopogószellem.mert a kopogó szellem egy ott maradt dühös lélek aki szándékosan rossz dolgokat tesz annak érdekében hogy te majd megörülsz vagy valami rosszabbat nem csinálsz önmagaddal..(legtöbbször az ilyenek életed végéig kísértenek)
2010. máj. 22. 07:41
 15/15 anonim válasza:
nálam is vannak ilyen zajok meg egyik pillanatról a másikra eltűnnek tárgyak :S
2011. ápr. 26. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!