Talán egy kopogószellem lenne?
Figyelt kérdés
Néha különös dolgok történnek a ház körül. Mint pl. tegnap este is! Körübelül hajnal három fele valaki vontatottan kopogott a terasz ajtó ablakán. De senki nem volt ott. És a kertben is húztak akkor valamit,lehetett hallani. De senki nem volt kint akkor! A kutya se ugatott. Sőt,utána a nővére ezzel kapcsolatban álmndoott! Mi lehet ez? Volt veletek hasonló? Tudtok segíteni,vagy valami hasonlót? köszi előre is a válaszokat!És ezek csak este történnek ( kinti mászkálás,kopogtatás,lépcsőrecsegés)! Köszi!2009. jún. 8. 16:58
1/15 A kérdező kommentje:
**nővérem,álmodott bocsánat a hibákért!
2009. jún. 8. 16:59
2/15 anonim válasza:
szerintem nem szellem, hanem tényleg volt ott valaki. ember vagy állat.
3/15 A kérdező kommentje:
mi nem láttunk senkit az a bökkenő :S
2009. jún. 8. 17:05
4/15 anonim válasza:
ez tényleg hasonlít a poltergeist-jelenségre, az viszont nem szellemek miatt szokott lenni, hanem egy( vagy több) zaklatott lelkiállapotú gyerek/tini/fiatal felnőtt idézi elő a dolgokat pszichikus úton( tárgyak röpködnek, áramingadozás ,néha tüzek, kopogatás hallatszik, volt olyan eset, ahol a telefon kb 50szer tárcsázott( a tel.számla szerint) pár másodpercen belül és ugyanazt a számot, stb...)
5/15 A kérdező kommentje:
ebben van valami!! lehet,hogy igazad van!
2009. jún. 8. 17:08
6/15 anonim válasza:
ma 17:05
lol
Az a sok amerikai film, ugye?
7/15 anonim válasza:
ezeket a dolgokat olvastam, képzeld, és nem regények voltak!
És a poltergeist nem szellem.
mellesleg az a telefonos eset valamikor a 70-es években történt, láttam képet a telszámláról...tűzgyújtásos eset pedig volt magyarországon is egyébként...
de nem kötelező hinni benne...Vsizont ettől még nem kéne kiröhögni másokat. A keresztényeket is köröhögöd, mert hisznek Istenben?
8/15 anonim válasza:
elkezdet érdekelni ez a poltergeist téma, :)
9/15 Avalanche válasza:
Csak a terasz ablakán kopog? Mert akkor lehet valami kábel (ami nekem speciel van, és nem egy este zavar), faág, vagy egyéb kinti tényező. Ha kopogni kezdene, nézd meg! Esetleg valakit kérj meg, hogy menjen veled.
10/15 anonim válasza:
hú ez a téma engem is érdekel, csak félek, hogy ezentúl mindenféléket fogok beképzelni vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!