Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek gazdag úgy,...

Hogyan lehetek gazdag úgy, hogy nem csalok, lopok, hazudok? :D

Figyelt kérdés
Tehát mivel foglalkozzak, mit dolgozzak, hogy sok pénzem legyen?:D
2012. márc. 2. 15:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hú, ez jó ötlet. De azért azt sem akarom, hogy hülyének legyek titulálva... annyira. :D Bár Magyarországon szinte csak már így lehet megélni... hehh..:D

Mondjuk kollégista vagyok, szóval 200 szavazat/aláírás/hívő már tuti van.

2012. márc. 2. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, kedves kérdező, mondanék valami komolyat. A kínai kajákhoz szoktak adni amolyan szerencse-sütiket, bele van sütve valami "komoly" mondás. Amikor először kajáltam kínai étteremben Washington DC-ben, én is kaptam sütit. A mondás kb. így hangzott: "Kis üzlet, ha valaki a farkát facsargatja, sokkal jobb üzlet, ha a paradicsomot". Szerintem te most itt az előbbit teszed. Tedd inkább az utóbbit!
2012. márc. 2. 16:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 16.54-es válaszadó, ezt fogom tenni, de amég le nem érettségizek, úgy gondolom kérhetek tanácsokat, és van időm gondolkozni is:D Amúgy meg nincs farkam, szóval azt semmiképp nem "facsargatom". De kösz.
2012. márc. 2. 17:10
 14/21 anonim válasza:
75%
TAnulj olajmérnőknek. Ha megvan a diplomád azonnal visznek külföldre a fejvadászok, annyi kell belőle. Mo-n egy olajmérnök 1,1 millát keres, odakinn akár 5-6szorosát ;)
2012. márc. 3. 08:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaz f@sza! :O
2012. márc. 3. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
18%
Írj szép könyveket egy romantikus történet vagy egy érdekes krimi mindegy a könyv (szinte) mindig jó : )
2012. máj. 4. 21:45
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

"A bérgyilkos dolog tetszik, úgyis sok embert eltennék láb alól XD ... "

Ha bérgyilkos leszel, ezt nem Te döntöd el.

2012. máj. 31. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát a csillám póni egyház az szekta lenne ha hívő vagy akkor ezt nem szabad.Ha nagyon szegény vagy akkor koldus legyél és keress egy gazdag negyedet.Ha van némi pénzed akkor egy vállalatot csinálj elöször országoat utána többet.Ha gazdag vagy és még többet akarsz akkor vegyél sok részvényt vagy fektetd be máshogy.
2012. jún. 2. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Politikus legyél.
2013. dec. 21. 09:03
 20/21 anonim válasza:
legyél pilóta, az mo.-on is 2 milla fölött keres :)
2013. dec. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!