Ki fújt már fel lufit úgy, hogy addig fújtad míg ki nem durrant?
Figyelt kérdés
Milyen volt? ,hangos?,hol csináltad?,meg mernéd-e még egyszer csinálni? Írjatok minél többen akik csináltátok,mert kíváncsi vagyok véleményetekre.
Én sokszor szoktam csinálni,volt már olyan,hogy lépcsőházban csináltam,tudjátok a lépcsőház mennyire viszhangzik ott szólt akkora marha nagyot.
Szval írjatok sokan,és,ha nem nagy kérés kort,nemet is írj.
én: 29/F
2012. márc. 1. 18:00
1/2 Backinblack válasza:
Mi a franc ez a lufizás mostanában??
2/2 anonim válasza:
Én spec. tkarítottam a szobámba amikor találtam egy (kb 5 éves) lufit..Belefújtam kettőt, és már akkor eldurrant a nyakánál :D
Meg farsangi bulin azzal basztattunk mindenkit, hogy durrantottuk a lufikat :D meg a diszkóba is (sulidiszkó farsang végén)
Szal nekem bejövős ez a "lufi durrantós" dolog:D
11/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!