Csináltam egy facebookot,hamis néven és bejeloltem a pasimat azzal a szándékkal,hogy megtudjam,hogy mennyire hűséges és ,hogy beszél más csajokkal....Meg is tettem beszéltunk kérdeztem vane baratnoje s mondta,hogy van kérdeztem leheteke a masodik és ő erre azt monta felőle az első is,kérdeztem,hogy elhagyná a barátnőjét vagyis engem ugye,és mondta,hogy ahoz bizonyitanom kell és monta ,hogy mennie kell de még beszélunk ti ezek után mit tennétek?amugy2honapos a kapcsolatunk és voltunk egyutt ugy is...
2012. márc. 1. 14:52
1/6 anonim válasza:
Mindegy, ha az én barátnőm lennél, és kiderülne, hogy kamuztál, akkor nemhogy te dobnál engem megcsalásért (ami meg sem történt) hanem én vágnálak ki az ablakon, amiért hazudtál és alantas játékot játszottál.
Szégyellheted magad, a srác jobbat érdemel.
2012. márc. 1. 15:12
2/6 A kérdező kommentje:
Jo de ez akkor sem volt szép tolle vagy igen?
2012. márc. 1. 16:59
3/6 anonim válasza:
Nem volt szép tőle,ha így is gondolta,de nem tudhatod,h komolyan gondolta-e vagy csak le akarta rázni. Igazából az sem volt szép,amit te csináltál,de ezekszerint nem is bízol benne,ha úgy érezted,h tesztelned kell.
2012. márc. 1. 18:27
4/6 anonim válasza:
Folytasd a játékot, és ha randizni akar, és el is megy, bukta!
2012. márc. 2. 00:01
5/6 anonim válasza:
Én nem egy pasimnál játszottam el hasonló kis játékokat, meg hát engem is teszteltek...volt pár eset aminél kiderült szakítás után, hogy teljesen jó volt a megérzésem és tényleg csalt, másokkal is úgy viselkedett ahogy Veled Ő. de volt olyan is aki 3 mondat után rájött a cselre, kinevetett és megbeszéltünk néhány dolgot!
Igazából ez a dolog egy zsákbamacska, nem szép ilyet tenni, de akinek tényleg nincs semmije amit eltitkoljon az nevet rajta és beszélgetni kezd Veled, hogy miért gondolkodsz ilyen butaságokon, akinek meg takargatni valója van az meg reflexből úgy felháborodik, hogy a hajad is kihullik. De amúgy sok mindent meg lehet tudni a párunk viselkedéséből, idegenként, mert egy párkapcsolatban szinte mindig máshogy beszélnek egymással, mint ahogy a való életben másokkal.
2012. márc. 2. 16:34
6/6 anonim válasza:
ha okos a pasi (amit kétlek, ha ilyen barátnőt választott magának), akkor rájött a cselre és ő is csak játszadozik "a másik csajjal", egyébként meg pont ugyanakkora férgek vagytok. zsák a foltját :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!