Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
A telenornál okostarifa 90 csomagom van és egy nokia x3 02 készülékem. Sokat telfonálok de a netet szinte nem is használom, a minap kaptam egy smst hogy magasforgalmat ésszleltek nálam és 24 órán belül kikapcsolják a kimenő hivásaimat. Bementem a telnorhoz és ki kellet fizesek 45 000 forintot és még azt monták hogy ebbe nem tartozik bele az előfizetésem hanem ez büntetés. De mért büntetnek meg azért hogy sokat telefonálok nem értem.2012. febr. 29. 15:26
1/1 anonim válasza:
Szerintem én lelocsolnám magam benzinnel a telenoros plészen, és felgyújtanám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!